Herkese iyi roller ve forumlar diliyorum,
Buffalo Soul MC olarak bir birliğimiz var ve kendilerinin takdirleri için ayrıyetten de teşekkür ediyorum fakat bu şikayetin altına eklemek istediklerim elbette olacak,
Açılan şikayetin bizim birliğimiz ile uyuşan tek noktası Buffalo isimlerinin benzerliği ve başka benzerliğin ne hikaye olarak ne de onların alt kolu rolü yaparak gerçekleştirmemekteyiz.
Bahsi geçen Buffalo Soldiers MC, tamamen bir siyahi kültürüyle bürünmüş ve amerikanın yerlisini temsil etmekle gibi durumlar bensimekteler ve bizim birliğimiz motor kültürleri dolayısıyla aramızda pek siyahi karakterin bulunmaması dolayısıyla bu biçimde rollerimizi sürdürmekteyiz.
Buffalo Soldiers MC isimiyle Buffalo Soul MC arasında benzerliğin olduğu aşikâr bunu inkar etmeyeceğim fakat bakıldığında gerçekten baştan yaratılmış bir MC - Rocker - Top Rocker gibi benzerliğin bulunmaması ve gerçekten birliğimizi kurarken birçok kişi tarafından uğraşılmıştır.
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum çünkü gerçekten ne konusu, ne olay çerçevesi, ne birlik kurulum aşamasında bir durum sergilemesi mümkün değil
(Gerçekten incelendiğinde yapılan rollerin bir yerlerden uyarlama olmadığını anlayabilirsiniz, SoA,Ganglandundercover gibi dizileri izleyip yada Waffen-SS rolleri sergileyen kollarında svastika dövmeleriyle gezen bir ekip rolleri de olmadığımızı anlayacağınızı bildirmek isterim)
Kısacası, incelendiğinde genelde bir hayvana benzetilme ya da benimsenmesi mümkün çünkü birçok motor kültürü bu durumu fazlaca görülmektedir.
Ek olarak bu konuyuda buraya eklemek istiyorum çünkü
@Babaringo adlı şahısın OOC kinin olduğunu da bildirmek yada OOC hırs konusu da söz konusu olabilir. Rollerimizin chatlogları kontrol edildiğinde Dillimore kasabasında bulunan oluşumlarının kapanmasıyla birlikte, tanıtım konusu olmaması da yanında bulunarak takası istenmişti ama OOC-IC red ettiğimiz için kişiler satışını gerçekleştiremeyeceği mekan için gerçekten şevk kırıcı şeyler sergilese de gerçekten biz rolümüzü yaparak bir şeylere OOC kin bürümeyerek rollerimizi ilerlettiğimizi bildirmek isterim, Vice Yönetimi ve Yetkililerinin de gerçekten samimiyetine ve ilgi alakasına çok inanıyorum açıklamam için başka bir şey yazmayacağımı bildirmekteyim herkese tekrardan iyi forumlar dilerim, rolünüz zengin kalbiniz temiz olsun.