Konu: [19.06.2020] Kelly_Wayne, Maradia_Jmalla, Deshawn_Fletcher - Şikayet  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.06.2020 00:56
bu aralar müsait değilim savunmaya cevabımı yazamıyorum, cenazem var şikayet sonuçlanacaksa sonuçlana bilir kimseyi bekletmek istemem.

#11 - 24.06.2020 14:37
Merhaba, şikayet tüm detaylarıyla incelendi.

İki tarafında rol anlamında arkasında bıraktığı pürüzler var, ilk önce bunu söylemiş olalım. Bir hood bölgesi, Vice'n doğu bloklarında, bu ne anlama geliyor? Burada şakasına da olsa birine elinle silah doğrultuyormuş gibi vb.  yaptığın davranışın karşılığını alırsın. Hatta burada direkt olarak Kelly karakteri Lucifer karakterine yumruk da atıp kavgayı orada başlatabilirdi.

Ek olarak bir diğer konu, bu rolde olan hemen hemen her olay karşılıklı olmuş "cevap vermedi - gitmedi - çağırdım vurdum," "yere düşürdük fearRP yapmadı - kaçırdık", gibi gibi. Yani sizi kaçırmalarının ve yaptığı bazı rollerin bir karşılığı mevcut, bu durum siz korku rolü yapmadığınız için, kovulmanıza rağmen yeniden mekana, ara sokağa geldiğiniz için yaşanıyor. Biraz bunun üstüne gittiğiniz için agresifliğin karşılığını alıyorsunuz. Ayrıca onaylı bir hood bölgesinde kuralları okumanızı önereceğim. Herhangi bir cezai işlem yapılmayacak, savunmalar ve incelemeler yeterli.