Konu: [21.06.2020 - Blake Clayne] NON-RP  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2020 20:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blake Clayne @berkcankayarr
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/06/2020 - 21.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP - Non-RP(Yaralı rolü)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Non-rp olan yaralı olmasına rağmen rahat bir şekilde arkadaşı ile telefonda konuşabiliyor, hiçbir şekilde yaralı rolünü yerine getirmemiş. Fear-RP etrafında eli slahlı kişiler var ve hiçbir şekilde korku rolüne uymadan arkadaşını arıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/11913458/sa-mp-019.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 22.06.2020 20:58
Denilen tüm şeyler @berkcankayarr 'a aittir. O forumda başka bir konudan dolayı susturulduğu için ben iletiyorum sadece.

Alıntı
Non-rp olan yaralı olmasına rağmen rahat bir şekilde arkadaşı ile telefonda konuşabiliyor
Arabanın camları kapalı, sürücü koltuğundaki adam inmiş yanınıza geliyor, beni indirmemişler. Ayrıca telefonumu almamışlar. Bunu fırsat bilip direk birlik üyemi aradım ve olayı belirttim. Ki adamınım kapalı camdan telefonu alıyor bu bir başarı, hahah.

Alıntı
hiçbir şekilde yaralı rolünü yerine getirmemiş.
''Hiç bir'', evet hiç bir şekilde yaralı rolünü yerine getirmemişim, o yüzden yaralı rolü yapıp beni kaçırmalarına izin veriyorum evet.

Alıntı
Fear-RP etrafında eli slahlı kişiler var ve hiçbir şekilde korku rolüne uymadan arkadaşını arıyor.
Fear RP yaptığıma dair bir kaç kanıt atayım, gerçek hayatta veyahut filmlerde/dizilerde yapılıyor dediğin şey. Kanıtlar:

#2 - 23.06.2020 01:34
Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak. Karşılıklı yapılan ufak ihlaller var, tolere edilebilir nitelikte. K&A