............. | İsim: Tina
Soyisim: Gulbrandsen
Doğum Yeri: İsveş / Stockholm
Doğum Tarihi: 28.07.1996
Medeni Hâli: Bekar
Din: Hristiyan †
| Boy: 1.74CM
Kilo: 65
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Kahverengi
Ten Rengi: Beyaz
| Hobi: Hayvanlar ve Gezmek.
Fobi: Böcekler ve Korku filimleri.
Sevdikleri: Şarkı dinlemek.
Sevmedikleri: Kibirli insanlar.
|
Merhaba, ben Tina, Tina Gulbrandsen. 28 Temmuz 1996 tarihinde İsveç'de bulunan Stockholm eyaletinde bir devlet hastanesinde Dünya'ya geldim. Orta maddi düzey, yüksek ilgi ve alaka gösteren bir aileye sahibim. Annem bir iç mimar, babam ise öğretmenlik mesleği ile uğraşıyor. Bir abi ve bir kız kardeşe sahibim. Birkaç ailevi sorunlar dolayısı ile ilkokul 3. sınıfa giderken okuluma ara vermek zorunda kaldım. Sorunları tamamen ortadan kaldırdıktan sonra okuluma kaldığım yerden devam ettim. Orta öğretim hayatımı İsveç'de tamamladıktan sonra babamın ve annemin işi gereği Amerika'nın Los Santos eyaletine taşınmak zorunda kaldık. Taşındığım gibi özel dil derslerine yazıldım, kısa sürede İngilizce'yi su gibi konuşabilmeyi öğrenmiştim. Aksanım biraz yamuk ama zaman içerisinde onu halledebileceğime inanıyorum. Başta İngilizce'yi çok akıcı konuşamadığım için herhangi bir iş tarafından kabul edilmemiştim. Daha sonrasında İngilizce dilini iyice pekiştirince bir büroda stajımı tamamlayabilmek amacı ile işe alındım. İşe girdikten birkaç hafta sonra ailemden ayrı olarak bir eve taşındım, orada köpeğim ile birlikte yaşamaya başladım. 1-2 yıl kadar büroda çalıştıktan sonra yetersiz kalan maaş ve işe olan ilgimin azalması ile birlikte işten ayrılma kararı verdim.Şu anda hiç bir işte bulunmuyorum.Topladığım paralarla kız kardeşim Luna ile vakit geçiriyorum.