Konu: Kristian Seghpesdros Sürekli RP  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2020 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kristian Seghpesdros @Atrongg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi merdivenlerden tutup sürükleme emotesi verdim, ama uymadı. Bende pageup yapıp bunu SS aldım, o yüzden biraz uzakta gözüküyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin yaptığı gerçekten yeter artık.

#1 - 16.06.2020 20:57
Alıntı
Kişiyi merdivenlerden tutup sürükleme emotesi verdim, ama uymadı.

PM kanalından belirttiğim gibi, koşarak sürükleyemezsin. Kişiyi merdivenlerden tutup sürükleme emotesi vermedin, sürükleme emotesi verip koştun. Doksan kilo bir adamı elinde silahla koşarak nasıl taşıyabiliyorsun? NC atıp unutman gereken rolleri tekrar yaparak kışkırtmaya çalıştığın ayrı bir konu, asıl önemli konu ise DC kanalından bu rolden sonra arkamdan küfür ediyor olman. Oyun oynuyorsun, hayatında daha ciddiye alman gereken şeylerin olduğunu düşünüyorum, senin için üzüldüm gerçekten.  Kişi ile diyaloğa girmeyeceğim, savunmam bu kadar.
Spoiler: GösterGizle

NOT: Kişinin DC kanallarında bu rol hakkında küfür ettiğinin kanıtını yetkililere atabilirim.

#2 - 17.06.2020 13:28
Alıntı
Kişiyi merdivenlerden tutup sürükleme emotesi verdim, ama uymadı.

PM kanalından belirttiğim gibi, koşarak sürükleyemezsin. Kişiyi merdivenlerden tutup sürükleme emotesi vermedin, sürükleme emotesi verip koştun. Doksan kilo bir adamı elinde silahla koşarak nasıl taşıyabiliyorsun? NC atıp unutman gereken rolleri tekrar yaparak kışkırtmaya çalıştığın ayrı bir konu, asıl önemli konu ise DC kanalından bu rolden sonra arkamdan küfür ediyor olman. Oyun oynuyorsun, hayatında daha ciddiye alman gereken şeylerin olduğunu düşünüyorum, senin için üzüldüm gerçekten.  Kişi ile diyaloğa girmeyeceğim, savunmam bu kadar.
Spoiler: GösterGizle

NOT: Kişinin DC kanallarında bu rol hakkında küfür ettiğinin kanıtını yetkililere atabilirim.

tüm kanıtlarını atabilirsin güzel rol yapıyorsunuz, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 17.06.2020 14:13
Kanıtı kendin atmışsın, PM kanalından seni uyarıyorum "koşarak sürükleyemezsin" uyarıma karşılık verdiğin karşılık "yetti size" bariz kanıt ortada. Uyarıma karşılık verip rolünü yapsaydın böyle bir durum yaşamazdın.

#4 - 18.06.2020 01:51
Selam,

Öncelikle ortak nezaketinizi koruyun lütfen. Atılan kanıtta(Keeper adlı kullanıcının attığı screenshot) 14.11.05 saatinde kişiyi omuzlarından tutup sürükleme emotesini vermişsiniz, herhangi bir sorun yok burada fakat kişiyi koşarak(!) 14.11.13 sularında, 8 saniye içerisinde evin bahçesinden sürükleyip araca bindirmenizin hata olduğunu bildirmek istiyorum. Kişi size özel mesaj yolu ile "Koşarak sürükleyemezsin" diye söylemde bulunuyor. Siz ise ortak nezaket dışına çıkarak kışkırtıcı, tartışma çıkartabilecek bir şekilde cevap veriyorsunuz. Yapılan savunmada da silah ile koşarak araca götürüldüğü söyleniyor fakat herhangi bir kanıt ortada yok. İki tarafında 18 Haziran 2020, 01.49'a kadar attığı kanıtlar incelendi. 17 Haziran 14.13.01 saatine kadar tüm savunma ve şikayet yapılmış gözüküyor. Buna bağlı olarak da kanıtların yetersiz olduğu ortaya çıkıyor.

Şikayet kanıt yetersizliğinden dolayı kapatıldı.