Konu: [17.6.2020] NOOB DM + CAR DM + RK + BUNNY + OFFROAD  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2020 19:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reginald Spencer + Max Jackson @ @??

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan Tyrell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.6.2020 19:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Noob Dm + OffRoad + Car DM + RK + BUNNY

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben mahalledeydim (1 LEVELİM) adamlar geldi atar gider yapıyorlar , sonra düşmanım olan latin bir adam geldi onun ile emoteli ve düzgün bir şekilde rol yaptık en son latin ile birbirimizi kovalarken şahıslar geldi emotesiz yumrukladılar beni , ben kaçarken bunny yaptılar , sonra birisi beni araç ile ezmeye kalktı diğeride yumruklamaya kalktı , aracı kaldırım veya yol demeden deli gibi offroad yapıtlar araçta kamyonet , sonra ben birisini bayılttım , kalktı bana vurdu, sonra diğeri geldi beni bayılttı diğer adam rolsüz emotesiz kalkıp bana küfür etti ,tekmeledi.Yani kısaca ihlaller ile dolu bir roldü, dedim hatalarınız var rol delete? dedim - verdiler. Bende şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(zıplıyor)

Ek açıklamalar(varsa): Eğer izin verirlerse ROL DELETE olsun yolumuza bakalım , hayır derlerse jail uygulansın. Arada COLT45 ile DMde attı ama ssi elimde yok ondan birşey yapamıyorum.

#1 - 17.06.2020 19:24
 kendi attığı ss'de belli oluyor ıc ooc karıştırıyor arkadaş yeterli kanıtı yok.
Hep rolde b bölüyorsun bilmediğin kişilere saldırıyorsun sonra Fear Rp yapmıyorsun Onaylı Hooda, sonra yaralı kural ihlali yapıp kasadan atlayıp kaçıyorsun.
Daha sonrasında role uymayıp OOC küfür ediyor.
« Son Düzenleme: 17.06.2020 19:34 Jason »

#2 - 17.06.2020 20:10
olayları yalan yanlış anlatıyorsun seninle daha önce hiçbir diyaloğumuz yok kendi mahalleme giderken ortaya hiçbir şey yokken gelip bana saldırdın sırf latin skinim var diye burada dm yapan sensin diğer arkadaşlar araya girme rolü yaptılar ve sen bunların hiçbirine cevap vermeyip hiçbirine uymadın 1 levelsin diye şikayet açmamıştım ama sen açıyorsun bende kanıtları şöyle bırakayım
@Incryz 'ın dm, troll, ortak nezaket, retarted rp ve refuse rp kurallarını ihlal ettiği için ceza almasını istiyorum

latin değil kübalı rolleri yapıyorum sırf 114 skini kullanıyorum diye saldırıyorsun ve b kanalından küfürler ediyorsun servere rol için gelmediğin belli insanların rol zevklerini bozup zevk alıyorsun gereken en ağır cezayı alman dileği ile.
« Son Düzenleme: 17.06.2020 20:18 et yiyen çiçek »

#3 - 18.06.2020 01:30
Selam,

Ortak nezaketimizi koruyalım öncelikle. Attığınız yer Idlewood, şikayet edilen kişilerin "onaylı hood" bölgesi. Onaylı hood bölgesinde Fear RP yapmalısınız. Atılan kanıtlarda(1 ve 2. fotoğraf) şahıslara ait CarDM, Bunny ve Offroad görünmüyor. Sohbete bakıldığı zaman ve atılan kanıtta(2. fotoğraf) daha eski(18.55) olduğu için kişiden "yavaş yavaş ayılır ve adımlayarak kaçar" tarzı bir şeyler yazmışsınız. Rolün öncesinde kavga durumu olmuş olabilir bu yüzden kanıt yetersizliğinden Noob DM olayı da askıya alınıyor. Delil yetersizliğinden dolayı kişiler ceza almayacaklar.

Şikayet eden kişinin attığı kanıtlarda(1.fotoğraf) MIX yaptığınız açık açık gözüküyor. Savunma olarakta gelen screenshotlardan şikayeti açan kişinin yaptığı kural hataları mevcut. Ortak Nezaket sınırını bir hayli aşmış gözüküyorsunuz(Jason adlı kullanıcının attığı screenshot). Ryan Tyrell karakteri sırf skini latin olarak gözüken bir kişiye direkt olarak hiçbir sebep/neden belirtmeden saldırmaya başlıyor ki bu da Noob DM olarak görünüyor(et yiyen çiçek adlı kullanıcının attığı screenshot). Atılan savunmalarda kişinin yaptığı ihlaller "apaçık" ortada olduğu için cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı, K&A.