Konu: [09.06.2020]@Manwe the Ninque @metefetamin  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.06.2020 17:10
Payne Wayne'in kafasına sıktığını kabullendiğini hatırlamıyorum, yüksekten düşen bir karkater zaten mantıken o kadar yüksek bir yer olduğu için ölmüş oluyor, yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlardan birisi. Uçurumdan atlıyor, ölüyor. Kafasına sıkıldığında ölmüş olmuyor.  Eğer kabul ettiyse de bence en mantıklısını yapmış çünkü orada önüne geçen adamın;"/me kafasına sıkar, /me kafasını keser, /me kafasını top gibi sektirir." tarzı emoteler verdiği için başka bir seçeneği kalmayacaktı. Dediğim gibi, sırf görev olduğu için kural ihlali yapılmaz.

#11 - 10.06.2020 17:11
Tony Battaglia'nın ölümünü de, neden Jackie'nin geldiğini de biliyorum. Soruyu gördüğün gibi orada Hazard'a sordum. Üstüne alınmana gerek yok ama sonuç olarak bu karakterinle de 24 saat rol yapmadığın için senin de orada bulunmaman gerekiyordu.
Marquis Russell'ın, Payne Wayne ile herhangi bir geçmişi olmasa da, Sinners birliği adı altında birçok geçmişi bulunuyor. Sinners birliğinin tanıtımında da yazıldığı gibi, "*Bu oluşum Vice'ın en büyük "günahkarları" olmayı hedefliyor ve bilinen oluşumun sadece belli bir ekibini temsil etmektedir.*"

Ve bu görev "Sinners of the City" adına veriliyor.
Bu güzel, birlikle sizin geçmiş rollerinizin(guestrp ya da değil) olup olmadığını bilmiyorum fakat karakteriniz ne kadar olursa olsun karaktere geçtikten itibaren 24 saat rol yapmış olmalısınız. En basit örneği Petrucci birliğini konsept değişikliğine götürüp, tekrar dönüldüğünde yine On gün kuralına uyulmasıydı.
Bu bir Hotline Vice görevi, ben birliğime verilen iş adına orada bulundum. Manifesto, Marquis Russell olduğumu biliyordu ve herhangi bir cezai işlem uygulamadan, Payne Wayne'in kafasına sıktığımı kabullendi. Teşekkür ederim.

Hazard Livingston karakterinizin CK olması ardından isim atıyorsunuz, birlik üyelerinizin bir çoğu çölün birinde pusmuş ve siz arabanızı, silahınızı alıp Payne Wayne'i öldürmek için oraya gidiyorsunuz ve bu önceki karakterinizin CK olduktan sonra olan zaman diliminde gerçekleşiyor. Bu işin ucunda Metagame olduğunu düşünüyorum doğrusu ya yayını izleyip oraya geldiğiniz ya da birlik üyeleriniz ile mix yaparak oraya geldiniz.  Oraya nasıl geldiğinizi kanıtlayabilir misiniz?
« Son Düzenleme: 10.06.2020 17:13 feller »

#12 - 10.06.2020 17:13
Olayın Petrucci ile alakası yok, 4 tane birliğin 2

24/12 saat kuralı vs. diyorsun hala Hotline görevindeyiz @metefetamin 'in yazdığı gibi biz savaş veya intikam rolü yapmadık orada size herkes çat çat sıktı, mantıklı davranmadınız çünkü. Sonrasında intikam veya savaş rolleri zaten yapmadık görevimizi tamamlamaya devam ettik. Bir sorun olsa role dahil olan @Manifesto cezamızı verirdi. Hırsınız gözünüze perde indirmiş, önemli olan eğlenmek şunu anlamanızı çok istiyorum.
Beni ilgilendiren kısım sadece burası olduğu için buraya cevap vereceğim;
Evet, kuralı söylüyorum çünkü öyle bir kural var. Tekrar söylüyorum ama Hotline görevinde bu gibi durumlarda yine bu kural ihlali yapılabilir gibi bir açıklama yazmıyor. Manifesto ceza verme konusunda da rol sonu, yayında kutu açarken de söylediği gibi:"Rolünüzü yaparsanızı, kanıtlarınız varsa şikayeti açarsınız yetkililer de ona göre karar verir." Aktif rol ortasında gerçekten bir işlem uygulanmayacağı ve rol bölünmeyeceği için şikayet açtık ve sonuçlanmasını bekleyeceğiz.

#13 - 10.06.2020 17:14
Tony Battaglia'nın ölümünü de, neden Jackie'nin geldiğini de biliyorum. Soruyu gördüğün gibi orada Hazard'a sordum. Üstüne alınmana gerek yok ama sonuç olarak bu karakterinle de 24 saat rol yapmadığın için senin de orada bulunmaman gerekiyordu.
Marquis Russell'ın, Payne Wayne ile herhangi bir geçmişi olmasa da, Sinners birliği adı altında birçok geçmişi bulunuyor. Sinners birliğinin tanıtımında da yazıldığı gibi, "*Bu oluşum Vice'ın en büyük "günahkarları" olmayı hedefliyor ve bilinen oluşumun sadece belli bir ekibini temsil etmektedir.*"

Ve bu görev "Sinners of the City" adına veriliyor.
Bu güzel, birlikle sizin geçmiş rollerinizin(guestrp ya da değil) olup olmadığını bilmiyorum fakat karakteriniz ne kadar olursa olsun karaktere geçtikten itibaren 24 saat rol yapmış olmalısınız. En basit örneği Petrucci birliğini konsept değişikliğine götürüp, tekrar dönüldüğünde yine On gün kuralına uyulmasıydı.
Bu bir Hotline Vice görevi, ben birliğime verilen iş adına orada bulundum. Manifesto, Marquis Russell olduğumu biliyordu ve herhangi bir cezai işlem uygulamadan, Payne Wayne'in kafasına sıktığımı kabullendi. Teşekkür ederim.

Hazard Livingston karakterinizin CK olması ardından isim atıyorsunuz, birlik üyelerinizin bir çoğu çölün birinde pusmuş ve siz arabanızı, silahınızı alıp Payne Wayne'i öldürmek için oraya gidiyorsunuz ve bu önceki karakterinizin CK olduktan sonra olan zaman diliminde gerçekleşiyor. Bu işin ucunda Metagame olduğunu düşünüyorum doğrusu ya yayını izleyip oraya geldiğiniz ya da birlik üyeleriniz ile mix yaparak oraya geldiniz.
Yani metagame konusunun profesyoneli sizsiniz. Biliyorsunuz ki bizim telsiz sistemimiz bulunuyor, oranın bilgilerine rahatlıkla uğraşabiliyorum. Neyse, zaten her şeyi @Manwe the Ninque yeterince anlayacağınız dilde anlatmış, daha da bir şey yazmaya gerek duymuyorum.

Olayın Petrucci ile alakası yok, 4 tane birliğin 2 günlük projesiydi o bölge ve o savaş. Twitch yayınından görerek 2 gündür uğraştığımız planın ortasına geçip üzerine 4 tane birliğin karşısında (Petrucci vurdu petrucci vurdu!) diye bağırıp sinir ederseniz maalesef orada kurşunu yemeniz normal, tüm birliklerin ortak kararıydı size sıkılması. İntikam veya savaşa girmedik oraya gelene kadar (Siz bağırıp çağırana kadar) gerçekleşmesi planlanan bir rol değildi. Petrucci'nin gösterdiği reaksiyona karşı hamlemizi yaptık.

Olay içerisinde sorun 2 hood onaylı toplam 4 birliğin projesinin içerisine gidip biz vurduk biz vurduk diye bağırıyorsunuz hiç korkmadan. Ne olmasını bekliyordunuz?

Sizde çevrenize birlikleri toplayıp bir plan yapıp uygulayabilirdiniz veyahut bizimle iletişime geçerek planımıza dahil olabilirdiniz. Yayından görüp gelerek üzerine Discord üzerinizden adam yollayarak, arkamızdan sürekli olarak sallayarak olmuyor. @Less Senin için özellikle bu.

24/12 saat kuralı vs. diyorsun hala Hotline görevindeyiz @metefetamin 'in yazdığı gibi biz savaş veya intikam rolü yapmadık orada size herkes çat çat sıktı, mantıklı davranmadınız çünkü. Sonrasında intikam veya savaş rolleri zaten yapmadık görevimizi tamamlamaya devam ettik. Bir sorun olsa role dahil olan @Manifesto cezamızı verirdi. Hırsınız gözünüze perde indirmiş, önemli olan eğlenmek şunu anlamanızı çok istiyorum.

#14 - 10.06.2020 17:14
Olayın Petrucci ile alakası yok, 4 tane birliğin 2 günlük projesiydi o bölge ve o savaş. Twitch yayınından görerek 2 gündür uğraştığımız planın ortasına geçip üzerine 4 tane birliğin karşısında (Petrucci vurdu petrucci vurdu!) diye bağırıp sinir ederseniz maalesef orada kurşunu yemeniz normal, tüm birliklerin ortak kararıydı size sıkılması. İntikam veya savaşa girmedik oraya gelene kadar (Siz bağırıp çağırana kadar) gerçekleşmesi planlanan bir rol değildi. Petrucci'nin gösterdiği reaksiyona karşı hamlemizi yaptık.

Olay içerisinde sorun 2 hood onaylı toplam 4 birliğin projesinin içerisine gidip biz vurduk biz vurduk diye bağırıyorsunuz hiç korkmadan. Ne olmasını bekliyordunuz?

Sizde çevrenize birlikleri toplayıp bir plan yapıp uygulayabilirdiniz veyahut bizimle iletişime geçerek planımıza dahil olabilirdiniz. Yayından görüp gelerek üzerine Discord üzerinizden adam yollayarak, arkamızdan sürekli olarak sallayarak olmuyor. @Less Senin için özellikle bu.

Hotline Vice görevinde size Richard Petrucci'yi  değil Payne Wayne'i indirmeniz söyleniyor. Yaptığınız rol kurallara göre ihlal olarak sayılır. @Manwe the Ninque

#15 - 10.06.2020 17:16

Beni ilgilendiren kısım sadece burası olduğu için buraya cevap vereceğim;
Evet, kuralı söylüyorum çünkü öyle bir kural var. Tekrar söylüyorum ama Hotline görevinde bu gibi durumlarda yine bu kural ihlali yapılabilir gibi bir açıklama yazmıyor. Manifesto ceza verme konusunda da rol sonu, yayında kutu açarken de söylediği gibi:"Rolünüzü yaparsanızı, kanıtlarınız varsa şikayeti açarsınız yetkililer de ona göre karar verir." Aktif rol ortasında gerçekten bir işlem uygulanmayacağı ve rol bölünmeyeceği için şikayet açtık ve sonuçlanmasını bekleyeceğiz.
Gerçekten söyleyeceğim son şey bu. Diğer şikayetlerinizde ve şikayetlerimizde olduğu gibi, senin daha demin yukarıda yazdığın gibi;"MG profusunuz öylesiniz böylesiniz" yazarak kışkırtmayacağım ya da herhangi bir şey yazmayacağım. Elimizde olan her şeyi kanıt olarak sunduk. Başka bir açıklama da gelmeyecek. İyi roller.

#16 - 18.06.2020 02:09
Selam,

"CK sonrası, NC atan karakterler 12 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz." bu kuraldan ceza alacaklar. Sebebi;

Orada yaşanan hotline görevi(payne wayne) ve diğer birliklerin de orada birbirleri karşısında mevzilenmesi sebebiyle bu bir "savaş" rolüdür ve nc sonrası 12 saat geçmeden aynı savaşa direkt yeni karakterlerle giriş sağlayamazlar. Diğer birlikler de orada sıcağı sıcağına bulunmasa ve bu görev tek birliğe ait bir hotline görevi olsa kısmen veya istisna olarak kabul edilebilir fakat bu durum diğer birlikleri de etkileyeceğinden dolayı kural ihlali yapılmış.

Manwe ve metefetamin "İllegal Birlik/Karakter Kuralları" ihlalinden ceza alacak. Şikayet sonuçlandırıldı, K&A