Merhaba, öncelikle bizim size RP-Fear'dan şikayet açmamız gerekirken, sizin bize açmanız çok komik olmuş. Kalabalık bir grup ile orada dururken iki kişi gelip, sürekli olarak sataşıp, yüzümüze yüzümüze orospu çocuğu derseniz bu RP-Fear'a girer. Her defasında sizi IC olarak uyardık, bir-iki dakika uzaklaşıp tekrar tekrar gelip aynı davranışları sergilediniz. Agresif rol yapmayacağız dedikçe, bizi kaşıyor gibisiniz. İki kişi kalabalık bir gruba gelip, suratımıza baka baka küfür ederseniz, sonuçlarına katlanmanız gerekiyor. "Ben her türlü şeyi yapayım, karşılığı olmasın. Neden? Çünkü biz iki kişiyiz ve hiçbir şeyden korkmayan varlıklarız." kafasından çıkmanız lazım. Idlewood'da olay sonlandıktan sonra, hala daha mahalleye gelme cesaretini bulmanız çok şaşırtıcı zaten. Özür diledikten sonra, size kolonya tutup şeker vermeyecektik herhalde. Gerçek hayatta, bağcılarda köşede duran 13-14 kişinin karşısına gidip, yüzlerine yüzlerine küfür savurmanızı öneriyorum. Neden RP-Fear kuralını ihlal ettiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.
Ha bu arada eğer E-RP izni istemiş olsaydım, ve siz izni vermiş olsaydınız da rolü gerçekleştirirdim, zira karakterim biseksüel.