Konu: [14.06.2020 - Yosashiku_Saita] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2020 15:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yosashiku Saita  @Emre3467

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2020 - 00:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzenlenen kumar gecesi çıkışında Arya Sultanov karakteriyle yakınlaşma rolü içerisindeydim, Yukio Ito isimli karakter geldi "burada yapmayın canımız çekiyor " gibisinden esprili bir şekilde yaklaştı o esnada ben de ciddi bir şey diyeceğini sandığımdan ötürü yanına gitmiştim tamamen espriye karşılık olarak "S*ktir git ya" diyip kahkaha attım, bu rolden 15 dakika öncesinde kumar masasında sadece @Rosato ve @vatansever ile sözlü münakaşaya girmiştik, sadece kendi aramızda olan bir şeydi. Yosashiku karakteri olayların kendisiyle hiç bir alakası olmamasına rağmen şu PM'leri yolladı, o esnada yayındaydım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): "low" "ssleniyo" gibi yaklaşımlar Vice Roleplay platformunda yakışır türden yaklaşımlar olmamakla beraber kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 14.06.2020 17:26
Merhaba,

@Emre3467 savunmanızı yapın.

#2 - 14.06.2020 18:39
Merhabalar
Keyshawn Watts karakteri durduk yere agresif rol sergileyince,aşağılayıcı sözcükler kullaninca anlık olarak sinirle söylenmiş bir şeydir zaten görüyorsunuz her hangi bir hakarette bulunmadım,anlık bir sinirle söylenmiş bir şeydir hatamın farkındayım özür diliyorum daha dikkatli olacağım.
İyi forumlar.

#3 - 14.06.2020 21:14
Özür ve pişmanlık belirtilerinden ötürü bu seferlik uyaralım ve not aldığımızı bildirmiş olalım. Aynı durumların tekrarlanması durumunda ortak nezaket kapsamınca daha büyük cezalar uygulanabilir.

İyi forumlar.