Selam, selam. Uzun zamandır şikayet yemiyordum, güzel oldu. Başlıyorum.
Öncelikle bu rolden önce bizim Kagawa ile rolümüz oldu, beni aradı ve sağlam gel dedi, bir garaja gittik adamlar ile hafif bir sürtüşme yaşadık. Daha sonra Kagawa'dan ikinci emir geldi Sara ve bana. O adamı kaldırın ve bana getirin dedi, Edward olduğunu ve tamirci olduğunu söyledi. Edward'ı ben IC olarak vurmuştum. Max Rhys'ı ve Nathaniel'i CK ettiğimiz zaman. Oradan bildiğim için -tamirci olduğunu ve isminin Edward olduğunu- oraya sürdük. Gördüm ve silahım ile birlikte indim. ''Araca geçiyor musun, geçmiyor musun?'' dedim arkadaş biraz dayanmaya çalışınca silah emotelerimi verip Edward'ın ayağına bir el ateş ettim, Sara ile kaldırarak araca atacakken Geralt adlı arkadaş ''TANRI SESİ'' ile geldi sanırım. Bu olaylar yaşanırken Geralth adlı arkadaş alt tab'daydı, biz gelmeden önce de öyleydi. Bu Edward adlı arkadaşımız iki de bir alt tab attı ve en sonunda '''TANRI SESLERİ'' sayesinde Geralth adlı arkadaş uyandı. ''Ne oluyor?'' dedi, ben karışma dedim. Edward'ı araca atarken bu arkadaş -silahsız olduğunu bilmiyorum, Tanrı değilim- ''Alamazsın adamı.'' dedi. Bende silahlı olabileceğini düşündüm, ilk atağı yapmaya karar verip Geralt'ı bayılttım. Bunda DM söz konusu değildir.
Daha sonra götürürken Edward adlı arkadaşımız ALT TAB'larına devam etti, role geç cevap verdi falan filan. Götürdük, restorant içinde bir yere koyduk Edward'ı, Kagawa geldi bu o değil diyince savaş olmaması amacı ile bu arkadaşın kafasına shotgun'un dipciği ile sert bir hamle yaptım. RK olduğunu söyledim, Sara ile kaldırdık, araca attık. Sara'da gidip barın önüne atmış gelmiş. Olay bu kadar arkadaşlar.
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Edward adlı arkadaş ile Kenan'ın -Kagawa- PM konuşmalarına dikkat çekmek istiyorum. ''siz bana sıktınız zaten ne rk'sından bahsediyorsun bilader'' , ''bana rolünü at kardeş rolünü''. Bu tabirler benim ve arkadaşlarımın hoşuna gitmeyen tabirler, daha dikkatli olursak seviniriz.
Şikayet için gerekli savunmam budur, tartışmaya dönmemesi amacı ile konuyu kilitlemeni ister, iyi roller dilerim.