Konu: [12.06.2020] Mahon_Sullivan | DM, GBI, Emotesiz Saldırı...  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2020 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahon_Sullivan @GrimLord

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaq_Shakur @AngaraGucci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.06.2020 22:25 ~

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahildeki GYM'e geldim, aracımın motorunu kapatım kilitledim ve aracımdan indim. Şahıs bana emotesiz vurmaya başladı. Şahısı daha önceden tanımıyordum bile. DM + GBI + Emotesiz Vurdu. Fazla söze gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.06.2020 21:53
Merhaba,

@GrimLord  savunmanızı yapın.

#2 - 13.06.2020 22:41
Şahitliğimi Onaylıyorum, yaptıktan sonra çıkış yaptı zaten.

#3 - 14.06.2020 13:20
Hala savunma yapılmadığına göre karar verilebilir, şikayet konusu incelendi.

Herhangi bir rol amacı taşımayan bir durum, aynı zamanda siz /b'den şikayet açacağınızı söylediğinizde de IC'den kötü bir sözle karşılık vermiş ve bunu daha çok OOC bir karşılık gibi görünüyor. Trolling ve Deathmatching üzerinden cezai işlem yapılacak.