Konu: 04.04.2020 Novikov_Kroyto  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 04.04.2020 13:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Novikov_Kroyto, @#Akay55
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 - 13:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PM Hakaret
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, hurdalığa bi araç getirmiştim ve sonrasında mekan açık hurda kapalı diye bi cevap aldım. Sahibi girince mi açılacak diye sorduğumda ise insanca cevap vermek yerine "Malmısın, anlamıyon mu?" gibi şeyler kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.04.2020 13:32
Doğru,kullandım ama ben ona ıc den diyorumki kapalı hurdalık tadilatta diyorum oda gitti sonra pm den yazdı mekandamı kapalı dedi bende hayırmekan açık hurdalık kapalı dedim.Sonra bişey daha dedi hatırlamıyorum ama bende dedim Kardeşim malmısın anlamıyormusun dedim bu.

#2 - 04.04.2020 13:33
Doğru şikayet açmasına bişey demiyorum ama anlamıyorki dedimki ona ıc de tadilatta birkaç gün kapalı dedimoda pm den yazdı.

#3 - 04.04.2020 13:36
Lütfen adminim ilk defa oluyor ben normalde böyle değilim.Gerçekten sunucuda 3 haftadır oynuyorum hiç böyle yapmadım hiçde şikayet yemedim.

#4 - 04.04.2020 21:08
Şikayet edilen kullanıcının yaptığı hatanın farkında olması ve tekrar etmeyeceğine dair olan inancımızdan dolayı insiyatif kullanarak kişiyi uyarıyoruz, hiç bir sebeple başka bir kullanıcıyı kışkırtamaz-hakaret edemezsiniz.

Platformdaki huzuru bozmamak, ortak nezakete uyum sağlamak her kullanıcının dikkat etmesi gereken bir husus, iyi forumlar.

Ortak Nezaket: GösterGizle

Güncel Oyun Kuralları

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.