Konu: Timothy Scarelli Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2020 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timothy Scarelli @Keeper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/06/2020, 15:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM-SKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Selamın Aleyküm, bu şahıs ve arkadaşı ile dün bir rol gerçekleştirdik, kişiler siyah premier model araçlarıyla bizim voodo mode aracımıza ters şeritten gelip çarpıyorlar, sonrasında para istiyoruz kişiler kaçmaya başlıyor kovalıyoruz, bu market caddesinin orada ki reklamcıda geçiyor olay bu arada neyse, işte kişiler ara ara aracımıza çarpıyor kaçıyorlar biz kovalıyoruz felan, Glen parkda ki evlerinin oraya çektiler bizi, tamam dedik iyi hoş dedik sonunda brawl rolüne gireceğiz felan dedik bir baktım, kişiler elinde silah gibi bir şey bize doğrulutoyr ilk başta kamera sandım uzaktaydık çünkü bayağı, biz uzaklaştık oradan ardından bu gün içerisinde Timothy adlı şahsı Binco'nun içerisinde tek gördüm, dışarıya çıktı kişiye seslendim, aracın parasını ver diye, işte şahıs ile IC'de ağız dalaşmalarımız oldu derken, adam aniden bagajının yanına geçti  bir baktım shotgun model silahını kavradı aniden sıkmaya başladı durduk yere bende haliyle kaçmaya başladm, bir iki defa tutturdu sonrasında kendisinn demesine göre oda tutturmuş ama god açmışım, hile açmışım :) neyse kaçtım işte binconun içine kişi tam kaçarken b den kapat len godu diye bir şey yazdı ne demek istediğini anlayamadım sonrasında pmden de söylemeye başladı, kısaca kişiden şikayetçiyim silah kullanım ihlaline giriyor bu, eline her silahı alan durudk yere trafik kaza rollerind esilah çekiyor, çok saçma kişiye sorduğumda niye sliah çektiğini ben mafya yesiyim kardeşim beni tehtid ediyorsun diyor, kardeşim güzel kardeşim belki bende mafya üyesiyim, demek ki oocden bakmışsın kimesmin olmadığına öyle girmişsin role bunu yapma, en ufak olay için silah çekmeyin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Lütfen, sadece basit olaylar için silah çekmeyin, silah basit bir trafik kavgası için çok absürt, yumruk yumruğa saldırıp halledebileceğin işi, neden silaha döküyorsun, kişinin birliğine baktım, sanırım outsider adama silah vermişler ki kişi daha 7 seviye, outsider adam ben mafyadayım mafyayım diyip insanlara sıkma hakkı buluyor kendinde çok üzücü :(

#1 - 11.06.2020 18:23
Göt lalesi gibi tabirler kullanıyorsun, türkçe terim. Bizi dün takip ettin, dün seni silahla korkuttuk. Gene peşimize takıldın, ödetirim ya paran ya kanın dedin. Bu demek oluyor ki, adamı ya döveceksin ya vuracaksın. DM olduğunu düşünmüyorum, karakterim asabi bir kaç saat önce çatışma riski yaşadı.

#2 - 12.06.2020 13:23
Timothy karakteri başka bir şikayetten dolayı halihazırda ceza aldı, bu şikayet konusu DM niteliğini doğrulayacak bir şikayet değil, kanıtlar yetersiz, örneğin Timothy'e karşı söylenilen kelimeler eksik, belki de o kelimelerin kışkırtıcılık derecesi yüksek olduğu için bu durum mümkün oldu.

Timothy karakteri her an çatışmada ve problemler içinde geziyor, bu kadar ofansif bir hayat yaşanılamaz bir düzeyde. Bu konuda sizi uyarıyorum, durumunuzu not alıyorum.