Konu: [10.06.2020 Vito_Rizzi] DM  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.06.2020 18:33
Evet çünkü orda kaza geçirdim şahıslar bana yardım ediyor, burada normal bir insan gibi yardım ediyorlar, orada dinleniyordum, siz gelip bir kelime etmeden vurup kaçıyorsunuz.Burada rol göremiyorum ve bir sebep görmüyorum.Bir düşmanın bir şahsa yardım etti diye, beni vurmanız için bir sebep değildir.
« Son Düzenleme: 10.06.2020 18:35 Momoali »

#11 - 10.06.2020 20:47

Spoiler: GösterGizle

“Düzmece/tiyatro konuşmalarınızı kendinize saklayın.” Eyer bunlar tiyatroysa, neden böyle yapıyorsunuz?

Ve orada kendiniz soyluyorsunuz, beni orda sebepsizce vurmak istiyordunuz.

Hala anlamak istemiyorsun sanırım. Sen düşman oluşumun işletmesinde bir yatak odasındasın. Elimde silahla acaba bana isminizi bahşeder misiniz diye sormamı? Rolden kastın buysa biraz gerçekçi olmanı isterim. Gözü dönmüş bir karakter tarafından işletmeye bir baskın düzenleniyor senin yatak odasında olman işletmenin ve oluşumun bir parçası olduğunu yeterince kanıtlamış oluyor karakterimin gözünde.

Ve insanların seninle özel olarak konuştuğunu düşünerek yazdığı şeyleri böyle yerde paylaşmanda yeterince komik olsa gerek.

İkinci cümleyi dikkatli okursan bakış açının değişeceğini umut ediyorum.

Maalesef ortada aktif bir çatışma yok, ben restorant’in arka tarafındaki odadayım (kilitli bir yer sadece personel girebiliyor ama bir şey demiyecem), karakterim dinleniyor çünkü kaza geçirdi. Siz yatakta yaralı bir insan görünce tabi ateş ediyor sunuz bu çok komik.

#12 - 11.06.2020 08:31
Neden konuyu bir anda çarpıtıp hileye ve DM'ci olduklarına getiriyorsunuz? Bir savaş durumu mevcut, iş yerine girmişler, içeride sizi de görüp ateş etmişler. Burada DM'lik bir durum yok. @Momoali, kullandığınız üslup için de uyarı puanı ekleyeceğim.