Konu: [03.06.2020] Billy Oganov,Jordan Russel,Sergey Roman,Pavien Staniskov  (Okunma sayısı 486 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.06.2020 05:34
mahalleni terk ederken arkadaşın gelip düşürdüğü için terk edememiş olabilir miyim? silahla gelme konusunda silahı hiçbir şekilde çıkarmadım kimseyede ateş etmedim bundada bir sorun göremiyorum, kendi adıma sonuçlanabilir savunmam bu kadar.

#11 - 04.06.2020 18:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 11.06.2020 08:01
Aranızdaki agresif rolde sorun yok. Bakhtiyar'ın karakterinin kışkırtıldığını gönderdiği ekran görüntülerinden anlayabiliyoruz. Kişi sayısının daha fazla olduğuna dair net bir kanıt yok (4v2 denilmiş Bakhtiyar tarafından). Max, Billy için "/me araçtan atar" emotesunu verdi diye (buna dair bir ekran görüntüsü yok, farklı bir şekilde gerçekleştiyse yetersiz kanıt) direkt olarak araçtan atmış olmaz/sayılmaz. Bakhtiyar bu kısım için aranızda birkaç metre olduğunuzu söyleyip redd etmiş ayrıca. Bu sırada Billy karakteri boş duracak değil ki aracı kilitlemiş; kapıyı açmak istediği anda yapmış sayıyorum, sorun yok burada da. "saniye farkı ile" cümlesini kurmuşsunuz ayrıca.

İşyeri kilit hakkında: Anahtarlar sadece Billy'de olabilir, sorun yok.

Jordan Russell, DM/MG hakkında: Öncelikle aracın bagajında 3 ayrı kişi görüyorum. Arkadaşlar, realistik olalım, roleplay oynuyoruz; bagaja 3 kişinin sığması realistiğin dışına çıkmıyor mu? Jordan, "bagajı açık sandım" diyor. Ben de bagajda 3 ayrı kişi görüyorum ve bu aracın modeli Buffalo, sığamazlar. Hadi dağ aracı olur, imkanı vardır ama bu araç zaten spor aracı. Şayet siz burada Powergaming/NonRP yapmış olmuyor musunuz? Oluyorsunuz. Bu konu hakkında cezalandırma olmayacak, her ikinizi de uyarıyorum. Tamaz karakteri mesaj göndermiş, onun üzerine yönelmişsin fakat aracı görüp ateş etmen Metagame. DM konusuna gelirsek, arkadaşlarını kurtarmak için ateş etmiş olabilir. Aynı zamanda silah emoteu olmadığına dair de bir kanıt göremiyorum.

Billy Oganov, yaralı rolü/ateş hakkında: Göğsünden vurulmuşsun, rol gidişatı hatalı olmuş. Göğsünden yaralanan (karakteri yaralı durumuna gelen) kişi rolüne bu şekilde devam edemez. Powergaming üzerine ceza eklenecek. Silah ateşleme hakkında da olay örgüsü epey uzun, dolmuş/sinirlenmiş tüm yapılan bu şeylere. Nihayetinde silah çekilmiş olabilir.

Sergey için sorun yok.

Tüm bunların yanı sıra, Gustaf ve Harry, Retarded RP yapmaya son verin. Olayların buraya kadar gelmesindeki temel etken de sizsiniz (kimin ne kadar hatası olursa olsun, temel etken). Sebep yokken biriniz aracın önünü kesiyor/emote vermeden saldırıyor, biriniz CR yapıyor. İkinizi de Retarded RP üzerine cezalandıracağım. Buradan sizi uyarıyorum, tekrarında ağır bir yaptırım uygulayacağım.
« Son Düzenleme: 11.06.2020 17:32 Heavenly »