Konu: Raguel Chadwick  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2020 18:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raguel Chadwick @Mentol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Max Rhys, Harry Rhys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2020 17:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de kas yapıyordum. Arkadaş benden hiçbir şekilde izin almadan taciz rolünde bulundu.Yaptığı güvenli bölge ihlali ve karşı taraftan onay alınması gereken rollerin ihlalidir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://i.imgyukle.com/2020/06/07/y4PQk0.png

Ek açıklamalar(varsa): - Kişinin gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 07.06.2020 18:21
Olaylara dahil oldum,kişiler GB'de agresif tavırlar ve onay gerektiren rolü,kendi kafalarına göre yaptılar

#2 - 07.06.2020 19:26
ncelikle verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Sunucuya bugün başladım, bu kuralları kavramam için biraz vakit verilmesi lazım bence o zaman girdiğimde daha bir leveldim ve 3-4 saatim vardı role bile girememiştim.. Ve arkadaş ona dediğimi nerden çıkarmış üstüne alınmak istediği o kadar belliki emote konusunda ise insanlar kaşınınca penisini kaşıyabilir veya gayet doğal bir konu bu  arkadaşa izin almam gerekirmi kaşımam için? /do penisimi kaşıyabilirmiyim? ((Görüldüğü üzere yanımdaki arkadaşıma bakıyorum daha önce olmuş bir konudan dolayı.))

#3 - 07.06.2020 20:07
O yazdığınızı, ben gym yaparken karakterimin karşısına geçerek "yüzüne" bakarak söylediniz ve o sırada dışarıda tek GYM yapan bendim.

#4 - 08.06.2020 14:52
@Mentol, emote içerisindeki kelime kullanımınız yanlış olmuş. Yaptığınız rol de "Rahatsız edici roller"e giriyor. Uyarıyorum, lütfen tekrarlamayın.