Konu: [07.06.2020] Damon Tyler  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2020 19:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damon Tyler @santet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaçırdılar, işkence uygularken Geçici hasar izni vermeden ''/do Şahısın bacağı kırıldı, 12 saat diz kapağı kırık gezecek.'' yazdılar. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.06.2020 19:35
Merhabalar, açtığınız şikayeti anlayabiliyorum. Şöyle bir durum var ki, kaburga kırmak veya kol kırmak kalıcı hasara girmediği için izin almam gerekmiyor. Kalıcı hasar bırakmış olsaydım ve izin almamış olsaydım, şikayetinize savunma yapmazdım. Geçici hasar izni rolünü bir kaç admin ile görüşüp, izin almadan yapabileceğimi söylediler. Bunu da söylemek istedim. İyi forumlar dilerim.

#2 - 07.06.2020 19:35
Benim bildiğim /do'dan izin alınır ve yapılır.

#3 - 07.06.2020 19:48
Geçici bir rol olduğu için "/do" kanalından izin almaya gerek duymadım. Şunu da belirtmek isterim ki, siz "Sürekli RolePlay"e uymadınız. Kırık bacak ve yaralıyken araç sürdünüz ve gittiniz.

Bunlarda kanıtıdır;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 07.06.2020 19:50 santet »

#4 - 07.06.2020 19:50
''/do Sekerek yürüyor.'' vererek yürüdüm, ki sen gidebilirsin artık dedin. Arabayı şikayet edeceğini bildiğim gibi bir kere w'ya basıyordum, hızlanmadan gidiyordum.

#5 - 07.06.2020 19:52
Konunun, tartışma konusuna dönmesini istemiyorum. Gerekli savunmamı yaptım ve yetkililerin gerekli işlemi yapacağını umuyorum. İyi forumlar dilerim.

#6 - 07.06.2020 19:53
Bende öyle, yetkili sonucunu bekleyelim.

#7 - 08.06.2020 15:13
Oynadığımız oyun bir rol oyunu, tabii ki her şeyi realistik olarak şekillendirmeliyiz. Fakat diz kapağına vurup "12 saat boyunca sakat gezecek" emoteu yanlış olur, onay gerektirir. Uyarıyorum. Tekrarında karşı kişiden onay alın @santet.