Selam. Senin için uzun uzadıya bir yazı yazmak istemiyorum, /ki senin için gerekli olduğunu da düşünmüyorum/ kısa bir şeyler söyleyeceğim.
Öncelikle seni veyahut arkadaşını kovalamaya başladık. Bir süre kovaladık, daha sonra her ne hikmetse arkadaşının girdiği bir ara sokağın hemen arkasında sen belirip, polis aracını engelledin; ram attın. Bunu tek seferlik yapacağını umduğum(z) için herhangi bir uyarıda bulunmadık, aklınca /eğlenmene/ devam etmene izin verdik. Lâkin, aşağı yukarı 20 defa polis araçlarının önüne kırdın; üstlerine sürüp kafadan vurdun, yandan gelip vurdun. Bu senin açından varan 1. Sunucu kuralları 36'da bununla ilgili bir şey bahsediyor zaten. Bakmaya zahmet etme, belirtiyorum aşağıda.
• VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Şimdi burada yazılan yazıyı kısa süreliğine oku, irdele. Sen bu hatayı yaklaşık yirmi kez yaptın, sürekli aracını vurdun; tamir ettirdin veyahut spawn attırıp tekrar geldin. Yine bir şey demedik, /eğlendiğini (?)/ düşünürek müdahale bile etmedik. En sonunda yakalandınız, işlemleriniz yapıldı zaten.
Gelelim bir diğer konu. Yine VCPD kurallarına göz atıyorum Harun (forum isminin böyle olduğunu varsayıyorum), yine bir hata yapmışsın(?) Bak sen şu işe. Şikayeti bana açıyorsun ama benden çok senin kabahatin var. Etrafında yaklaşık 10-20 polis üyesi varken, ufak bir /salak mısın/ sorusuna verdiğin cevabı atıyorum aşağıya.
s) [01:02:14] Stanislav Zubarev: Hep bu kadar salak mısın yoksa sonradan gelme mi?
v) [01:02:33] Vito Rizzi: Annene sor.
s) [01:02:47] Stanislav Zubarev: Güzel. Bunu da ekliyorum cezana, ek olarak /ram/ atan bir salak maddesini de işaretliyorum.
v) [01:03:00] Vito Rizzi: Ram ne oropsu çocuğu.
v) [01:09:33] Vito Rizzi: Sus sikerim.
Bunu geçtim, hadi yapabilirsin diyelim(?), ufak bir soru için olayı nasıl alevlendirdiğini görüyorsun. Buradan sonra, gelelim diğer bir olaya Harun.
İki tane memurun seni tutup, ekip aracına doğru götürürken, /üstelik ben saçından tutuyorum/ kafa atma emotesi verip, aramızdaki mesafeyi veyahut sana nasıl bir şiddet uygulamadığımı bilmeden, bu davranışı sergiliyorsun. Ki ben tutma emotesinde nasıl bir şiddet ile sana müdahale ettiğimi belirtiyorum. Saçların bir elastik değilse, artık kel oldu senin karakter!
s) [01:04:12] * Stanislav Zubarev Velva araçtan çıkardıktan sonra Vito'nun saçlarından tuttu, insan dışı çekiştiriyor.
v) [01:04:25] * Vito Rizzi Stanislav'a kafa atar.

Gelelim son konuya. Yine VCPD kurallarına göz atıyorum da Harun, yine hata yapmışsın.
• VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
Böyle bir kural eklemişler. Bunu güzelce oku, lütfen. Daha sonrasında senin yaptıklarını
/bunu pd garajında yapıyorsun/ aşağıya atıyorum, bunlara iyi bak:
Eğer bunun garajda olmadığına dair bir beyanın var ise
@Climomaniax bunu doğrulayabilir. Ek olarak küfür kısmını eklemeyi unutmuşum, yine PD üyeleri doğrulayabilir.
v) [01:11:35] * Vito Rizzi araçtan indirildiği sırada adamın suratına tükürür.
v) [01:11:35] * Velva'nın suratına tükürüldü. (( Vito Rizzi ))
Beyincik ve vurma konusunda ise, verdiğim emoteleri atıyorum. Yeterli olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken husus; kafan duvara yapışık konumda. Yani; aranda duvar ile boşluk yok. Vurduğum zaman boks torbası gibi git-gel yapmıyorsun.
s) [01:12:35] * Stanislav Zubarev Vito'nun kafasını sertçe duvara doğru ittirdi, sağ bacağını bacaklarının arasına koydu, haraketlerin ...
[01:12:35] i kıstıladı.
s) [01:13:05] * Stanislav Zubarev özellikle vurduğu yere doğru ittiriyor, can çekiştiriyor. Bu esnada Vito'nun üstünü aramaya başladı.
s) [01:13:15] * Stanislav Zubarev Vito'nun beyincik kısmına sertçe vurdu.
s) [01:13:46] * Orta şiddette vurdu, kafasını hala ileriye ittiriyor. (( Stanislav Zubarev ))
Kısa dedim, yine biraz uzun sürdü. Onun haricinde RAM konusunda da aksine bir beyanın var ise
@Rennie nasıl pursuit içerisine girip, ekiplere vurduğunu belirtebilir. Hatta tüm PD üyelerini çağırabilirim. Böyle bir konu açmadan önce; ilk olarak kendinin her şeyi düzgün yaptığının farkında ol.
Pursuit içerisine girip, polis arabalarına kafadan vurup; yandan tekrar vurmak eğer seni eğlendiriyorsa, yakaladıktan sonra /beyinciklerine/ vurmak da beni eğlendiriyor. Son olarak, ilgilenecek yöneticinin; kişinin yaptığı hataları değerlendirmesini ve kendisine ceza işlemi uygulamasını talep ediyorum. Yaklaşık 30 dakika boyunca kanserledi bizi, iyi eğlenceler.(?)