Konu: [03.06.2020] Jordan Russell  (Okunma sayısı 748 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.06.2020 00:47
Gözleriniz görüyor ve okuyor ki konuya şahit olarak eklenmişim.

#11 - 04.06.2020 01:24
Öncelikle Adrian Lombardi ile konun bir alakası yok, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Batuhan adlı arkadaş benim kanıtlarımı alıp buraya atmış, arkadaş olduğumuz için rahat konuşuyordum açık aramayı tercih etmiş.

Kendisi SARSILMAZ'ın birliği hakkında ooc kin besleyerek bana yazı yazıyordu, ben onun açığını aramamıştım.

OOC kin beslediğimi belirtmişsin fakat, olayın verdiği anlık bir sinir ile senin ile bu olayı konuşmuştuk, ayrıca hatırlatmak isterim ki o gün yaşanan olaylar hakkında OOC cezalar Dixsept tarafından verilmiştir. Konuya şahit olarak eklendiğini unutmayalım. Gerçekten böyle bir durum yaşamak üzücü, ufacık bir olayı OOC'ye yansıtıp, SAMP bugu ile aracın altında kalarak yere düştüğüm zaten, kendin vurmuş gibi gösterip, ./pm üzerinden :DDDD yazmak kötü. Tamamen kışkırtmak amaçlı yaptığın aşağıda attığım fotoğrafta gözükmektedir. Çatışma rolü esnasında karşı tarafı kışkırtmak için ./pm kullanıyorsun, cevap verme gereği bile duymadım açıkcası.

https://i.imgyukle.com/2020/06/04/y3VSdy.png

#12 - 04.06.2020 01:27
Öncelikle Adrian Lombardi ile konun bir alakası yok, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Batuhan adlı arkadaş benim kanıtlarımı alıp buraya atmış, arkadaş olduğumuz için rahat konuşuyordum açık aramayı tercih etmiş.

Kendisi SARSILMAZ'ın birliği hakkında ooc kin besleyerek bana yazı yazıyordu, ben onun açığını aramamıştım.

OOC kin beslediğimi belirtmişsin fakat, olayın verdiği anlık bir sinir ile senin ile bu olayı konuşmuştuk, ayrıca hatırlatmak isterim ki o gün yaşanan olaylar hakkında OOC cezalar Dixsept tarafından verilmiştir. Konuya şahit olarak eklendiğini unutmayalım. Gerçekten böyle bir durum yaşamak üzücü, ufacık bir olayı OOC'ye yansıtıp, SAMP bugu ile aracın altında kalarak yere düştüğüm zaten, kendin vurmuş gibi gösterip, ./pm üzerinden :DDDD yazmak kötü. Tamamen kışkırtmak amaçlı yaptığın aşağıda attığım fotoğrafta gözükmektedir. Çatışma rolü esnasında karşı tarafı kışkırtmak için ./pm kullanıyorsun, cevap verme gereği bile duymadım açıkcası.

https://i.imgyukle.com/2020/06/04/y3VSdy.png
Her şeyin altında açık aramayın, gülmemin sebebi arkadaşım olduğunuz ve rolde komik bulduğum şeylerin olması örneğin yaralı kişilerin kalkıp kalkıp polis gelecek diye koşarak kaçması.

#13 - 04.06.2020 01:28
Pekala, savunmalar ve suçlamalar yapıldığına göre artık yetkili kararını bekleyebiliriz. Tarafımızca başka bir yorum gelmeyecektir.

#14 - 05.06.2020 01:05
https://prnt.sc/stzkum

@Justice yani Adrian Lombardi (Ayberk) adlı arkadaşımız kendini melek gibi göstermekten vazgeçmelisin. İlk ailevi küfürü sarf eden sensin burada bir suç varsa iki taraftada var tek taraflı bir şey değil.

#15 - 05.06.2020 02:21
Meleğim ya da bunun benzeri bir şey söylemedim, sana küfür ettiğimi reddedecek olsaydım buradan da bu kadar dil dökmezdim. Fotoğrafta da ilk küfürü senin ettiğin gözüküyor. Tüm sohbetin yedekleri bende var, eğer istenilirse beni nasıl kışkırttığının fotoğraflarını özel ileti yoluyla yetkili arkadaşa da atabilirim. Dediğim gibi tekrar bir açıklama gelmeyecek, son kararı bekleyeceğiz.
**Ekleme**
Mesajlarda bile koldan bilekten bahsediyorsun.. DM sunucusunda oynamıyoruz. Aimin bir önemi yok anlayacağın.
Bu arada sohbetin devamının sadece bir kısmı:
Spoiler: GösterGizle

Burada bile çocukça hareketlerine nasıl güldüğümü anlamışsındır.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 02:28 Justice »

#16 - 05.06.2020 03:08
Devamında sohbet zaten farklı yerlere çekiliyor, anlatmak istediğim şey tek taraflı bir hareket değil.

#17 - 05.06.2020 14:17
Evet ama şikayet ettiğimiz küfürler değil. Yaptığın bug ve yasaklanmanı istememiz üstüne mixing, PM Ingame mesajları.

#18 - 05.06.2020 14:24
Şikayet incelemede.

#19 - 07.06.2020 22:21
@FletcheRSAMP adlı oyuncu işlediği kural ihlallerinden dolayı cezalandırıldı.