Öncelikle merhaba, sunucuya yeni giriş sağladım bunu belirteyim. İlk önce OOC küfür konusundan başlayacağım. Oyundaki yani OOC olarak en yakın arkadaşıma "Nerdesin lan top" yazacakken yanlışlıkla ona gittiği için ve IC olarak husumetli olduğumuz için öyle anladı, zaten Wrong diye belirttim ama orayı almamış. /q konusuna gelecek olursak aramızda uzun bir kovalamaca yaşandı ve ben izimi kaybettirip 10 dakika boyunca oyundan çıkmadım. Ben istasyonun çatısındayken aşağıdan gizlice gelmişsin arkamdan tam da çıkarken SS'ini almışsın. Sivil olma konusuna gelecek olursak, karakter IC olarak arkadaşının motorunu almak zorunda kaldığı için aldı ve ayrıca sen beni kenara köşeye çekip dövmeye çalışırsan ben de doğal olarak karşılık verebilirim, ayrıca silah vesaire kullanmadım yumruklarımı kullandım. Ben de arkadaşımı telefon ile arayıp durumu haber ettim ve onunla beraber seni yakalayıp kaçırdık hepsi bu. Gişedeki SS'de ise beni kovaladığına dair ortada bir kanıt bile yok.
Tek tek cevaplarımı veriyorum. OOC küfür konusunda yanlış yazmanı vesaire bilmem. Bana pmden ettin mi ettin. Ben buna bakarım. /q konusuna gelelim. Seni takip ettik ve izini falan kaybettirmedin. 10 dakika boyunca da oyunda durmadın. İlk başta takip ettik. Tam seni yumruklayacaktık ki 1. defa çıktın. Sonra oyuna girdin, biz seni bekliyorduk. Hızlıca çatıya çıktın ve ben de peşinden geldim. Seni döveceğimi anlayıp /q attın ki SS'te de bariz bir şekilde gözüküyor. Sen /q atmadan önce arkadaşım bagajdan bir şeyler alıyor. Bende o bagajdan bir şeyler alırken yukarı çıkıyordum ve tam dibine geldiğimde /q yazıp 2. defa clog attın. IC olarak arkadaşımın motorunu çaldığını nazik sözlerle belirtmişsin tebrikler. Kendini savunabilirsin ama illegal bir birlik üyesine karşı illegal rolde sivilken bulunamazsın. Aynı olay daha önce başıma geldiği için biliyorum. Bizzat Manifesto uyarmıştı beni. Ben sana daldığımda savunmanı yaparsın ve polisi ararsın budur. Sen sivilken bana karşı illegal rolde bu-lu-na-maz-sın. Bu nefsi müdafaanın dışında kalan bir şey ki nefsi müdafaa olsa dahi kaçıramazsın. Sen bir sivilsin, sivil gibi davran. Mafyada değilsin, çetede değilsin. Madem dövdüm, savunmanı yap ve kaç. Polisi ara ve beni yakalat. Budur olay. Gişedeki SS'de clog attığının kanıtıdır. Gişedeki SS'teki zaman 14:23 ve clog attığın süre 14:08. Beni görüp clog atıyorsun 14:08'de ve bir süre geçtikten sonra yani 15 dakika sonra oyuna giriyorsun, bu zaman da 14:23'e denk geliyor. Cevaplarımı verdim.
Öncelikle merhaba, ben Jermaine_Wright. Kaçırılma rolü için konuşacağım. Kaçırılma rolünün dellenmesi diye bir şey yok. Önce rol, sonra şikayet kuralı var. Rolünü yaptın, şikayetini açarsın. Rolün dellenmesi söz konusu değildir. Rolde el öptüğün için rolün dellenmesini istiyorsun, böyle birşey yok.
Rol dell edilmeli çünkü William_Bradford bu role baştan girişmemeliydi. Aynı olayı bir örnek üzerinden vereyim:
Bundan bir ay civarı öncesinde Vasconcellos kardeşler bize rolde kötü davranan bir adamı yakalamışlardı. Bize de haber verdiler. Attıkları konuma gittiğimizde adamı çoktan kaçırmışlardı. Biz kaçırma rolünde bulunmadık bile. O zamanlar biz sivildik ve Vasconcellos'lar illegaldi. Adamdan CK izni istedik vs. vermedi. En sonunda admin çağırdığımızda Manifesto geldi ve biz sivilleri uyardı. Bu rolde bulunamazdık. Biz kaçırma işleminde bulunmadığımızı vs. söyledik. Manifesto ile Vasconcellos'lar arasında bir husumet yaşandı ve cezalandırıldılar (üsluptan dolayı). Biz ise uyarıldık. Rol de dell edildi. Ben de buradakinin aynısının olmasını talep ediyorum. Aynı şey daha önce başıma geldiği için tecrübeliyim. Kararı adminler verir.