Konu: [03.06.2020] Vincenzo_DeLucca , Adrian_Lombardi  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2020 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Lombardi, Vincenzo DeLucca @Justice @metexx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)MİX(Vincenzo DeLucca) - 2-)Bug Abuse (C Roll) - 3-) RK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vincenzo DeLucca ic olarak bir kişiyi görüyor ve bana ooc kanaldan bu kişi sizden mi diye soru yönelterek mix kuralını ihlal ediyor. Adrian Lombardi çatışmada kalkarken a tuşuna basılı tutarak yerin içinde gözüküyor ve bug abuse kuralını ihlal ediyor, ek olarak bugün kişi vurulmuş elime kanıtı geçti, yaralı rolü yapacağına bizim mekanımızı basmaya geliyor ve bug abuse yaparak çatışıyor gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Kişilerin gerekli cezaları almasını talep ediyorum.

#1 - 04.06.2020 01:20
Öncelike selamlar tekrardan;

Ben Adrian Lombardi. Anladığım kadarıyla bana RK'dan şikayet açmışsınız fakat ben orada düşük bir canla /fall 3 komutu çektim, sistemsel bayılmadım. Yapılan rol anlaşmalı bir roldü ve yaralanmam gerektiği için çok ağır olmamak maksadıyla yaralı rolü yaptım.
Sistemsel düşmediğimin, vurulduğumda /fall 3 çektiğimin kanıtını da burada görüyorsunuz. Kişiyle olan /pm yazışmalarım da bunu kanıtlar nitelikte. Şikayet açacağınızı bildiğim için tebdirlerimi önceden almak istedim. Üzülerek söylüyorum ki bu şikayetten size bir ekmek çıkmaz. (Sistemsel düşmediğiniz sürece RK kuralı geçerli olmaz.)
Spoiler: GösterGizle

Bug abuse konusuna gelince böyle bir bug olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Fotoğrafta da gözlerimizle baktığımızda gördüğümüz şey zaten benim sadece alt tarafı C tuşuna basarak eğilmem ve ateş etmem. Şikayet açmak için başka insanlardan fotoğraf istemek yerine bana gelirseniz ben size tatlı dil ile anlatıp olayı izah ederim. İyi roller.
Spoiler: GösterGizle
Yürürken(w) space tuşuna basarsak da koşma abusesi mi oluyor?
« Son Düzenleme: 04.06.2020 01:42 Justice »

#2 - 04.06.2020 01:52
@FletcheRSAMP olayı anlattım ve kişiye neden Bulletli oyuncuyu sorduğumu söyledim, şikayeti üzerimden kaldıracağını belirtti ve aramızda bir sorun kalmadı.
Yine de açıklama yapayım; Kişi maskeliydi ve bullet marka arabası vardı. Guillerme Kerzhakov sanmıştım fakat yine de @FletcheRSAMP 'a sorayım dedim. Sorduktan sonra yanıt veremedi çünkü kişiler birbirlerine sıkıyordu. Geri dönüş yapmadan oradaki savaşı izledim ve rolümü yaptım. Oradaki kişilere saldırmak/sıkmak gibi bir amacım yoktu ve sorma amacım da Guillerme Kerzhakov zannettiğim içindi tekrardan belirtmek istiyorum. Saldırmak/sıkmak gibi bir amacım yoktu, merak ettiğim için sormuştum.

#3 - 05.06.2020 14:07
RK kuralında herhangi bir şekilde sistemsel düşmemiş, sorun yok. MIX için de arkadaş geri çektiğinizi söylüyor, geri çekmiyorsanız bildirin bana ceza verilir. Bug abuse konusunda ise yetersiz kanıt.

#4 - 05.06.2020 14:26
Vincenzo_DeLucca hakkında şikayet geri çekilmediğinden ceza aldı.