Tekrardan merhabalar, şikayetimi fotoğrafı sildiğin için geri çekmiştim. Ardından fotoğrafta sadece ismimin üstünü aşırı bir şekilde sansürleyip tekrardan atmışsın. Şunu belirtmek istiyorum ki, yerde yatan kişinin ben olduğu açıkça gözüküyor. O saatlerde, sizinle çatışma rolü yapan kişinin bizler olduğundan kimin olup, olmadığı tahmin de ediliyor. Yaptığın kural ihlali yüzünden açtığım şikayetin başını iyi okumamışsın sanırım. Aşağı tekrardan atıyorum, bu sefer şikayetimi geri çekmeyeceğim. Kasıtlı olarak yapıldığı ortada belli oluyor, hiç bir şekilde açığını aradığım falan da yok. Açığını aramış olsaydım, ilk konuşmamızdan sonra şikayetimi geri çekmezdim. İyi niyet gösterip şikayetimi geri çekiyorum, ben olduğum anlaşıldığına rağmen fotoğrafı tekrardan yükleme gereği duyuyorsun. Kuralı tekrardan okuyalım;
Manifesto'dan Alıntı: "Corleone'ların tam salak olduğunu biliyoruz zaten. Onlar aptal. Amatör. Şehrin en amatör p*çleri Corleone." gibi, diğer birlikleri tahrik edecek/forumdan SS savaşına sürükleyecek görüntüler tamamen yasaklandı.
İsim vermeden rollerinizi yapmalı, eğer başka bir birliğe söylem/tahrik edici konuşmalar yapıyorsanız da bunu rolde tutmalı ve foruma/SS'lere yansıtmamalısınız. (İsim vermeseniz bile bu durum yasaktır. Basit anlaşılabilecek şeyler, Örneğin Alhambra'da rol yapan bir birliği herkes biliyor, SS'de Alhambra'da rol yapan birliğin adını söylemeyip Alhambra'dakiler diyerek yine laf atmak da aynı şekilde yasak.)
Fotoğrafı silip bir kaç saat sonra, sadece ismimi biraz sansürleyip tekrardan tanıtımlarına atman gerçekten üzücü bir durum. Şikayetim geri çekilmedi, gereken kararın verileceğinden şüphem yok.
Bu yanıtımın ardından da senin ile münakaşaya girmeyeceğim.20:21'de tekrardan yüklenen ekran görüntülerinin kanıtı:

Ek olarak şunları eklemek isterim ki; Kişi hakkında incelemesi süren, tarafımızca açılan bir şikayet varken bu tarz ekran görüntüleri atmaktadır. Böyle bir durumda kışkırtma olduğu net bir şekilde belli. OOC kinini buraya yansıtmasa daha iyi olacak fakat, arkadaş daha öncede IC/OOC'yi karıştırıp, OOC'ye döktüğü için yapacak bir şey yok. Fotoğrafı silip, iki saat sonra atman bence bir şey değiştirmiyor, görenler görüyor. Kendi tanıtımlarımızda dahi hiç bir şekilde sizleri içeren fotoğraflar atmadık ve atmayacağız da. China Town'da fotoğraf çekinebiliriz, bunda anormal bir durum yok. OOC kinini her platformda yansıtmasan ne güzel olacak ama işte.