Konu: Bagrat Yachvili [Ortak nezaket, GBİ]  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2020 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bagrat Yachvili @Pyskelcha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucca_Ragazzo ( @Vuslat ) Mary_Lee ( @SucukluAsure )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.06.2020 18:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterime küfür ettikten sonra ismini sormama karşılık GBİ yaparak izin almadan emote vererek bana saldırmaya başladı, karşılık vermedim sadece guard alarak kendimi savundum. Daha sonra bizi ayırmak için gelen Lucca_Ragazzo adlı karaktere emotesiz saldırmasına karşılık karakterim IC olarak sinirlenip adamı sistemsel yere düşürdü, bunun üzerine kişi OOC Kanaldan küfürler ve tehditler savurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.06.2020 22:45 wkss8 »

#1 - 02.06.2020 19:02
https://www.upload.ee/image/11811500/Screenshot_2.png

Küfür edip edip ben Kocaeli de yaşıyorum dedikten sonra, bu arkadaşa bende İzmit Yenidoğan dediğimde arkadaş bir anda beyfendi olmaya karar verdi. Şu anda forum profilime bakıyor. Bu arkadaşın banlanmasını istiyorum. Bilgisayardan ailevi küfür edip edip sonra aynı şehirden çıkınca beyfendi davranması hiç hoş değil.
« Son Düzenleme: 02.06.2020 19:04 Vuslat »

#2 - 02.06.2020 19:41
Konu başlığını yetkililerin daha sağlıklı incelemesi için lütfen uygun hale getirin.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#3 - 02.06.2020 20:22
@Pyskelcha savunma yapınız lütfen.

#4 - 02.06.2020 22:49

#5 - 03.06.2020 04:38
Yasaklanacak.