Konu: [02.06.2020 - Gustaf_Gustafsson] Trafik ve Araç  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2020 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustaf Gustafsson @Ferrero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Etkinlik esnasında konvoyda ön sıralarda bulunan oyuncular.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.06.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyun içinde sokaktan seslerde dahi konusu geçmiş bir etkinlikteydim, sürüş etkinliği. Oluşum adına düzenliyorduk, konvoydaydık, yaptığımız rol mantığında konvoyda ikinci sıradaydım. Düzeni bozmadan, birbirimize mümkün olduğunda çarpmadan oyun içindeki hud'a göre ortalama 30km hızla sürüyorduk. Idlewood taraflarına gelince şikayetçi olduğum arkadaş arkadan Buritto ile hızlıca gelip önümdeki boşluğa kırdı. Daha önce IC hiçbir rolümüz olmadı, kendisini ilk kez o an gördüm. OOC olarak da tanımıyorum doğal olarak. Önce tamamen rol yaptığını düşünüp tekrar eski düzene dönmek için yavaş yavaş yanına yaklaştım, bu kez de sanki yarış yapıyormuşuz gibi önüme kırıp aracımı mahvetti. Bunu her seferinde yaptı, bir sağdan bir soldan vurdu, geride kalınca arkadan hızlanıp vurdu. SS'te zaten aracın hasar aldığı yerler belli. Aracımın sol kapısı yok, sağ kapısı hasarlı ve arkası berbat. Buritto'daki hasar da ortada. Arka tamponu sallanıyor, sağ kapısı ezik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk ss'te Lena Robert adlı karakter yanımda oturuyor, görünüyor bu. Şikayetçi olduğum kişi araca saçmasapan bir şekilde vurmaya başlayınca kendisi role girip araç içinden birkaç şey söylüyor, bu da görünüyor. Durduk yere bana küfür etmez yani, değil mi? Sonrasında ben önce kişiyi pm'den uyarmak için mesaj atıyorum ama bir tane 2'ye eksik bastığım için yanlış kişiye yollamışım, kendisinin ID'si de zaten 222, benim 22'ye atmışım.
2. ss'te olay sadece beni değil, konvoydaki herkesi etkilemeye başladığı için kişiyi /b kanalından uyarmak zorunda kaldım, bana "yoldan çık" dediği de ss'te görünüyor. Yani yaptığı şey rol değil, sadece benim rolümü baltalamak. Bir insan o lafı rolden de söyleyebilirken neden oyun dışı kanalı kullansın?

#1 - 02.06.2020 23:33
SSlerde görünmüyorum ama ben de oradaydım, elemana çok sinir oldum. Yaptığı kural ihlali, konvoy düzenindeyken bir önündeki aracın önüne geçmeye çalışmak her yerde var fakat araçlara çarpa çarpa, PIT ata ata geçmek /b den "çıksana" yazmak ayrı bir olay. Şahidim ve şikayetçiyim.

#2 - 02.06.2020 23:43
Arkadaş hatasını anlayıp özür dilediği için şikayetimi geri çekiyorum, kimseye inatla ceza çektirmek gibi bir derdim yok, tek amacım hatalı olduğunu anlamasıydı. K&A.

#3 - 03.06.2020 02:41
Oyuncunun iyi niyetinden dolayı ceza almıyorsunuz, daha dikkatli olun. @Ferrero.