Sean karakteri öncelikle Verona Beach'de halihazırda çalışan
dibimdeki motora binip GYM'e kadar gidiyor, sonrasında polise ihbar veriyorum ve benim karakteriminde polis olmasına güvenerek GPS'den aracımı bulup kişinin yanına gidiyorum. Ardından kişinin elinden dumbelları yere bırakıp kollarını arkada birleştiriyorum. Chris Cullen karakteri Sean karakterinin
önce karnına yumruk atıyor, loglarda görülebilir. Sonra Sean karakteri hiçbir şey olmamış gibi ben arkasındayken beni geriye doğru ittirip üzerime düşüyor ve "/do Rose altımda." diyor. Ayağa kalktığında ise Chris karakteri kişinin yüzüne yumruk atıyor, ben ise kişiyi yere düşürme emotesi veriyorum ve bunu kişi role uymadığı için
üç kere yapıyorum. Yine uymuyor ve oradan koşarak uzaklaşıyor. Kişinin kas seviyesi ve dayanıklılık seviyesi yetersiz, bu ayrıca
@CaptainKebab 'ın da dediği gibi benim karakterim bir polis ve ne kadar kilolu olsa da üzerine atlayarak düşürebileceğim birisi ve
kişinin özelliklerine baktığımda 1.82 boyunda 70 kilo olduğunu görüyorum, kilolu bir adam skini alıp bunun rolünü bu şekilde yapması mantıksız. Benim karakterimin kas seviyesi 7, Sean'ınki 3

Ayrıca dayanıklılık seviyesi de bu rolü yapması için yetersiz (0 seviye). Ardından ben
@Heavenly ile konuşuyorum ve kişi geri gelip role devam ediyor. John Walker karakteri gelip kamera kayıtlarını inceliyor ve "/do Chris Sean'ın yüzüne yumruk atmıştır." gibi şeyler söylüyor. Bu emoteyi ben görmediğim için sadece karnına yumruk atıyor sanarak o şekilde belirtiyorum. Ama kişi sadece yüzüne yumruk atıldığını söylüyor ve PM'den tartışmaya giriyor. Chatlogu kontrol ettiğimde ise önce karnına sonra yüzüne vurulduğunu görüp /do'dan kamera kayıtlarını düzeltiyorum. Bu anlattıklarım doğrultusunda şahitliğimi onaylıyorum.