Konu: Gonzalo Nash [31.05.2020]  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2020 22:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gonzalo Nash @eskorix

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.05.2020 22:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC tanımıyorum, sebepsiz yere yoldayken arabama sopayla vurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tam görünmemiş ama dikkatli incelerseniz kapı ve bagajda hasar oluşmuş.

#1 - 31.05.2020 22:29
Merhaba, ben Gonzalo Nash. Orada sürücü kursunun karşısındaki barda alkollüydüm, daha sonra çok fazla içtim kafam dalgındı dışarıya attılar. Bende sokakta sarhoş rolü yapıyordum karşıma çıktınız, yerden bir sopa alıp aracınıza saldırdım. Böyle bir doğaçlama normal alkollü kişi olarak saldırgan rol sergiledim.

#2 - 31.05.2020 23:28
Merhaba, ben Gonzalo Nash. Orada sürücü kursunun karşısındaki barda alkollüydüm, daha sonra çok fazla içtim kafam dalgındı dışarıya attılar. Bende sokakta sarhoş rolü yapıyordum karşıma çıktınız, yerden bir sopa alıp aracınıza saldırdım. Böyle bir doğaçlama normal alkollü kişi olarak saldırgan rol sergiledim.
Sürücü kursunun karşısında aktif bir bar yok bilmiyorda olabilirim tamam onu geçtim, alkollü birisi kolunu kıpırdatamaz, karakteriniz koşa koşa arabamı parçalıyor ayrıca yerden nasıl beyzbol sopası bulabiliyorsunuz? Sarhoş olma aşamasına gelirsek, o rolü yaptığınıza dair ss var mı? Ben sizi gördüğümde sarhoş rolü yapmıyordunuz daha çok trolling gibi geldi.

#3 - 31.05.2020 23:34
Üzgünüm, yaptığım rollerde bir aksilik çıkmadıkça ss almıyorum. Sürücü kursunun karşısında Battaglia Pub var oradaydım, daha sonra elime sopa aldığımda sunucuda sopa olarak elime alabileceğim sadece o eşya var.

#4 - 31.05.2020 23:35
Karakteriniz alkollü, sarhoş da olsa insanların aracına (Market Caddesi Güvenli Bölge) sopayla, yumrukla hiçbir sebep yokken vuramazsınız. Aynı şekilde Retarded RP kuralı geçerli olur. Retarded RP kuralı kapsamında cezalandırılacak.