Konu: Giuseppe Garibaldi , Richard McDonald -Birden fazla konu.  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2020 07:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giuseppe Garibaldi  @Sandman246 - Richard McDonald  @Marshall_Mathers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Ekran görüntüsü.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.05.2020 06:30 Civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncuyu ilk önce Verona sahil'de bir oyuncuya saldırırken gördüm ve SS aldım,/pm kanalından nazikçe uyardım fakat cevap verme gereği bile duymadı. Ardından arkadaşının taksisine binerek uzaklaştılar. Yanlarından geçerken bana vurmak için ters şeride girip beni yoldan çıkardılar,motoruma çarptılar ve devam ettiler. Ardından IC olarak kişileri durdurdum ve tartışmaya girdim. Bir süre sonra birbirimizden uzaklaşmışken arkamdan bunny yaparak,koşarak gelip emotesiz iki kişi bana saldırdı. Savunmada olan ben olmama rağmen emotemi verip kişileri düşürdüm. Ardından suçlarını belirttiğimde /b kanalından saçma savunmalara geçtiler ve /b kanalından "bilader" "hayırdır" gibi saçma cümleler kullanmaya başladılar. Kişilere Ortak Nezaket,DM,Güvenli bölge ihlali ve Non-RP araç sürüşünden şikayette bulunuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Richard_McDonald kişisi olay'dan 15 dakika sonra Non-RP araç sürüşü ihlalinden @Heavenly adlı yetkili tarafından cezalandırıldı.

#1 - 27.05.2020 07:12
Burda en ufak bir doğru varsa ben başka birşey  bilmiyorum,Arkadaşımla ben gidiyorduk yanlışlıkla sana çarpması ve sende bize küfür etmen doğruları neden söylemiyorsun oralarıda ss aldınmı küfür ettiğin tarafları Yeni başladım oyuna bir bilgim yok fakat senin yanlış yaptıgını biliyorum,Ban yersek suçsuz bir şekilde yicez emin ol

#2 - 27.05.2020 07:15
IC olarak size küfür edebilirim dostum,bunun bir suç ihlali yok. Doğruluk payı olmayan şeyler nedense ekran görüntülerinde var.. Düşündürücü.  :D

Not: Arkadaşlarla /pm kanalından konuştum,yeni oldukları için rol bilgileri ve terimlerin ne anlama geldiğini bilmiyorlar sanırım.Bunun için kişilerin ağır cezalardan ziyade daha hafif ve kışkırtıcı ceza alması taraftarıyım.  :)
« Son Düzenleme: 27.05.2020 08:16 spykanks »

#3 - 27.05.2020 07:53
Teşekkürler!   :-X

#4 - 28.05.2020 06:29
Giuseppe Garibaldi karakteri cezalandırılacak. Richard McDonald karakterinin emotesuz yumruk attığını göremedim, Non-RP Driving kuralı kapsamında cezalandırmıştım zaten.
« Son Düzenleme: 28.05.2020 17:41 Heavenly »