Konu: [26.05.2020] Lucifer Pyatrow MİXİNG  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 26.05.2020 04:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucifer Pyatrow @Stalyn97

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Samuel Paul @Lawiet Juan Sanchez @Quiqween Alissa Bailey @Nawwie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2020 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim karakterim olan Calvin Paul 24.05.2020 tarihinde bir araç çaldı ve aracı tamirciye götürdü tamircinin ismi Lucifer Pyatrow ve gittiğimizde Lucifer polisi aradı yada arkadaşı aradı sonrasında olay yerine bir polis aracı geldi ve aracın motorunu kapatmamı söyledi ben kapatmadım ve kaçtım o olayda benim kafamda kask vardı ve polis dahi yüzümü görmedi.Birkaç gün sonra bugün 26.05.2020 saat 02:30 Lucifer adlı karakter bizi binco da gördü ve bizim kıyafetlerimiz,kaskımızın rengi dahil farklıydı aracımızda farklıydı,Lucifer adlı karakter bizi bincoda gördü ve bizi polise polise ihbar etti sonrasında olay yerine Juan Sanchez ve Aliss Bailey intikal etti ve bizim duvara yaslanmamızı vs. söyledi klasik şeyler sonrasında benim aranmam olduğu söyleyip beni tutukladı ve bana 180 dk jail + 3000 dolar civarı para cezası yazdı fakat olayda bir sıkıntı vardı kimse bizim yüzümüzü görmemişti polisin bizi yakalamasına bir lafım yok plakamdan buldu zaten beni ve aranma başlattı fakat Lucifer adlı karakter benim kim olduğumu nereden biliyor du ?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - 1.Ss: Polisten kaçtık.
2 ve 3. Ss:Polisle ve Lucifer ile olan diyaloğumuz.
4 ve 5. Ss:Polise tutuklanma.
6,7 ve 8. Ss:İhbarı Lucifer'in yaptığını söylüyorlar.
9.Ss:Lucifer'in bizi ihbar ettiğinin kanıtı.

Bütün Ss'lerde gözüktüğü üzere hepsinde kaskımız var.1,2 ve 3. Ss'lerde gözüktüğü üzere motorumuz mavi renkte bir FCR-900.
4.Ss'de gözüktüğü üzere motorun rengi yeşil FCR-900 ve üstümüzdeki kıfayetler ve kaskımızın rengi farklı.9. Ss'de daha rahat gözüküyor 1 tane motor ile oradaydık.Biz her zaman kask taktığımız için bizi ilk görüşte tanımak mümkün değil hatta 1-2 defa görüyorsanız imkansız,fakat Lucifer adlı arkadaş bizim farklı olan aracımıza farklı olan kıyafetimize ve kaskımıza aldırış etmeden /w ile polise bizim polisten kaçtığımızı söyledi bu bir mix örneğidir ve Lucifer adlı arkadaş yüzünden 180 dakika jail + 3000 dolar civarı para cezası yedim adminlerin gereğini yapmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 26.05.2020 04:04 tüpnükpiki »

#1 - 26.05.2020 04:17
SS'lerde varım zaten şahitliğimi kabul ediyorum.

#2 - 26.05.2020 05:30
Savunmanızı yapın @Stalyn97.

#3 - 26.05.2020 19:24
Merhabalar;
İlk öncelikle konuya şöyle başlayayım daha önceden de birçok serverda oynadım ve tüm bu oynadığım serverlarda en çok müzdarip olduğum şeylerden birisi mixing'tir. Bu serverda'da bir kaç kere birlik üyelerimle karşılaştık. İllegal bir birlikte rol yapıyorum ama birliğimizin güzel tarafı illegal ve ya legal rolleri var ve illaki illegal rol yapacaksın diye bir baskısı yok. Buna rağmen illegal birlik kurallarına hakimim ve hiç bir şekilde polisi aramadım.
İkinci olarak bu şikayetin burada olmasını aslında az çok bende anlıyorum çünkü Lucifer IC olarak çok gereksiz detaylara takılan bir karakter.
Tamirhaneye gelen araçların plakasına mesela çok dikkan ediyor, örneğin IC sorulduğunda patronun hesap numrasını ezbere söylüyor felan bunun gibi bir sürü gereksiz detaya takıntılı bir karakter. Bu gereksiz detaylar birlik üyeleri tarafından da çok gereksiz bulunup dalga konusu da oluyor zaman zaman fakat onlarda ileride bunların faydalı olduğunu görüyor. :slight_smile: Sizin şikayetinize dönecek olursak, motorsiklet kaskı ile araç çalıyorsunuz, bu sizi kameralardan bir süre koruyacaktır fakat yakın temasa girdiğiniz kişilerle, özellikle Lucifer karakteri gibi detaylara çok dikkat eden karakterle yakın temasa giriyorsanız bu durum sakıncalı olacaktır. Çünkü kask sizin konuşma tarzınızı, hal ve hareketlerinizi, kolunuzdaki saatinizi vs. vs. Bunları gizlemeyecektir. Bana mix diyerek şikayet açmışsınız bu durumu anlıyorum ama karakterimle uzun süreli bir role girseniz, bunun mix olmadığını anlayacaksınız kararı sevgili adminlerimize bırakıyorum.

#4 - 26.05.2020 19:26
Ek olarak şuna değinmek istiyorum Samuel Paul'u aldıklarında orada değilim rastgele geçiyordum izlemek için durdum sonrasında Samuel'in kafasında ki kaskı maskı hepsini çıkartıp arabaya bindirdiler yani bu role başlamadan önce yaptıkları rol var adamlar suratında ki kaskı çıkarmışlar ss'lerde de görükebileceği gibi adamlar kaskı çıkarıp Calvine uzatmışlar ardından bende polise fısıldayarak dedim ki bunları bizim garajın orada görmüştüm, çünkü oraya bir kaç defa daha gelmiştiniz ve kemara kayıtları vs derken bunu belirttim olay bu kadar basit.

#5 - 26.05.2020 19:34
Yanına geldiğimiz motorun rengi farklı, kaskların rengi farklı, kıyafetlerin rengi farklı, seninle yan yana bile durmadık.Aracımızın tamirini bir kez yapıyorsun bizi görüyorsun ve ben bunları hal ve haraketlerinden tanıyorum diyorsun imkanı olmayan bir davranış.

#6 - 26.05.2020 19:35
Merhabalar;
İlk öncelikle konuya şöyle başlayayım daha önceden de birçok serverda oynadım ve tüm bu oynadığım serverlarda en çok müzdarip olduğum şeylerden birisi mixing'tir. Bu serverda'da bir kaç kere birlik üyelerimle karşılaştık. İllegal bir birlikte rol yapıyorum ama birliğimizin güzel tarafı illegal ve ya legal rolleri var ve illaki illegal rol yapacaksın diye bir baskısı yok. Buna rağmen illegal birlik kurallarına hakimim ve hiç bir şekilde polisi aramadım.
İkinci olarak bu şikayetin burada olmasını aslında az çok bende anlıyorum çünkü Lucifer IC olarak çok gereksiz detaylara takılan bir karakter.
Tamirhaneye gelen araçların plakasına mesela çok dikkan ediyor, örneğin IC sorulduğunda patronun hesap numrasını ezbere söylüyor felan bunun gibi bir sürü gereksiz detaya takıntılı bir karakter. Bu gereksiz detaylar birlik üyeleri tarafından da çok gereksiz bulunup dalga konusu da oluyor zaman zaman fakat onlarda ileride bunların faydalı olduğunu görüyor. :slight_smile: Sizin şikayetinize dönecek olursak, motorsiklet kaskı ile araç çalıyorsunuz, bu sizi kameralardan bir süre koruyacaktır fakat yakın temasa girdiğiniz kişilerle, özellikle Lucifer karakteri gibi detaylara çok dikkat eden karakterle yakın temasa giriyorsanız bu durum sakıncalı olacaktır. Çünkü kask sizin konuşma tarzınızı, hal ve hareketlerinizi, kolunuzdaki saatinizi vs. vs. Bunları gizlemeyecektir. Bana mix diyerek şikayet açmışsınız bu durumu anlıyorum ama karakterimle uzun süreli bir role girseniz, bunun mix olmadığını anlayacaksınız kararı sevgili adminlerimize bırakıyorum.

Öncelikle polisi aramadım demişsin bunu bize polis memuru söylediği için yazdım.Tamirhaneye gelen araçların plakasına çok dikkat ediyormuşsun fakat araçlar farklı.Sıkıntı zaten seninle uzun bir role girmememiz rolümüz max 2 3 dakika sürmüştür.
Alıntı
Ek olarak şuna değinmek istiyorum Samuel Paul'u aldıklarında orada değilim rastgele geçiyordum izlemek için durdum sonrasında Samuel'in kafasında ki kaskı maskı hepsini çıkartıp arabaya bindirdiler yani bu role başlamadan önce yaptıkları rol var adamlar suratında ki kaskı çıkarmışlar ss'lerde de görükebileceği gibi adamlar kaskı çıkarıp Calvine uzatmışlar ardından bende polise fısıldayarak dedim ki bunları bizim garajın orada görmüştü
Samuel'in kaskını çıkardıklarını söylüyorsun Samuel'in yüzünü nereden biliyorsun?
Kamera kayıtları derken hangi kamera kayırları garajdakimi ?
Saatimi gördüğünü söylüyorsun o olayda yakında bile değilsin nasıl gördün zaten saat buga girmiş çıkarmayı unutmuşum.Mantıken ben uzun kollu bir şey giyiyorum ve saatim mantıken hırkanın içinde yani bug olduğu için görmüşsün.
« Son Düzenleme: 26.05.2020 19:38 tüpnükpiki »

#7 - 28.05.2020 06:15
Ortada tam olarak mixing olarak nitelendirebileceğimiz bir durum yok. Bunun nedenine gelecek olursak, sizin tabirinizle 2 dakika da olsa role girmişsiniz kişiyle. Burada kasklı olduğunuzu söylüyorsunuz, anlıyorum fakat yanlış düşündüğünüz bir nokta var; kaskın size tam gizlilik sağladığını sanmanız/beklemeniz. Öyleyse Vice Market üzerindeki maskenin alınmasına da gerek kalmazdı, kask da aynı işlevi görürdü. Tüm rollerinizi kaskla yapıyorsunuz, tam gizlilik bekliyorsunuz ki burada yanılıyorsunuz. Madem bu rolleri yapıyorsunuz, sürekli olarak araç çalıyorsunuz, maske kullanmayıp tam gizlenmiyorsunuz, kask ile tam gizlilik sağlamaya çalışıyorsunuz, bunu da göze alın arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 28.05.2020 06:46 Heavenly »