Konu: 25.05.2020 [Crockett Castillo, Carlo Ravioli] Agresif Rol, Türkçe terim,Mixing  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.05.2020 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Crockett_Castillo @Crockett  Carlo Ravioli @Gorgiladze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2020 00:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Güvenli bölgede agresif rol, Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice News önünde kişiler ters şeritten gelip aracıma çarptı ve normal bir kazaya verilecek en mantıklı tepkiyi verip "Aptal herif" diye bağırdım. Bunun üzerine kişiler araçtan inip etrafımı sardı ve gereksiz yere küfürler etmeye başladılar. Sıradan bir trafik kazası rolü için bu kadar küfür edilmesini saçma buluyorum ve agresif rolden değerlendirilmesini istiyorum. Ek olarak Carlo Ravioli karakteri sslerde görüleceği üzeri "ceddini" tarzında türkçe terim kullandı.

Ek olarak rol sonrasında Carlo karakteri Crockett_Castillo'ya ooc olarak kendisini almasını söyleyerek mixing yapıyor ama yanlışlıkla bana pm atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Mixing

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 25.05.2020 01:24 Rockefeller »

#1 - 25.05.2020 01:02
Olay yaşanırken orada bulunuyordum zaten ekran görüntüsünden anlayabilirsiniz. Madem güvenli bölgede agresif rol yapıldı o zaman neden kendin "Aptal" diyip kışkırtıyorsun? Aptal diyen birine s*kerim, a*ına koyarım tarzı küfürler edilemez mi? Senin dediğin gibi sıradan bir trafik kazası rolüyse böyle küfürler normal bence.

#2 - 25.05.2020 01:31
Olay yaşanırken orada bulunuyordum zaten ekran görüntüsünden anlayabilirsiniz. Madem güvenli bölgede agresif rol yapıldı o zaman neden kendin "Aptal" diyip kışkırtıyorsun? Aptal diyen birine s*kerim, a*ına koyarım tarzı küfürler edilemez mi? Senin dediğin gibi sıradan bir trafik kazası rolüyse böyle küfürler normal bence.

Kışkırmalık bir durum yok burada. Verilmesi gereken tepkiyi verdim ben orada. Sizin gibi araçtan inip üzerinize yürüyüp küfürler yağdırmadım.

#3 - 25.05.2020 02:12
Yapılan rol oldukça ofansif ve bir o kadar da gereksiz, bu kadar ofansif roller sonucu karşı tarafa bilenmeler vb. durumları pek sık yaşıyoruz, şahısların daha önceden de yaptıkları ofansif rollere şahit olmuş bir yönetici olarak işlem uygulanması konusunda karar kılındı.

Crockett_Castillo @Crockett  Carlo Ravioli @Gorgiladze karakterleri ofansif rollerinden dolayı ceza alacaklar.