Konu: Aron_Leroy [01.04.2020]  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 17:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aron_Leroy @NightLovel
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıtlarda mevcut
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: -)
Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi inatla bizi takip edip aramızdan sürmeye çalışıyor. Yol verip geç diyoruz eze eze geçme çabasına girip kıstırdığımız da ise videoda göründüğü üzere o kadar kişiye CR yaparak küfür ediyor, aktif olarak başka bir bölgede de bu hareketini devam etiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Dillomore'da sürüş esnasında Terry karakterine çarparak inatla devam ettirmesi
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sürüş esnasında bu tür vakalara fazlasıyla rastlıyoruz, umarım bunun için caydırıcı bir ceza gelir.

« Son Düzenleme: 01.04.2020 17:50 Fasci »

#1 - 01.04.2020 17:51
1. Video'da beni araya aldıkları için boş alanları kullanarak kaçmaya çalıştım.
2. Video'da kasıtlı birşey yoktur polisten kaçıyordum.

#2 - 02.04.2020 18:19
Aaron Leroy, ceza alacak ancak @Fasci video hızlandığı için anlamadım. Orada motorla iki kere geri gidip çarpıyorsunuz, bu kışkırtma gibi gözüküyor. Savunma yapabilir misin?

Dipnot. Aaron Leroy NC atmış olduğu için şimdiki karakteri aldı.

#3 - 02.04.2020 20:36
Aaron Leroy, ceza alacak ancak @Fasci video hızlandığı için anlamadım. Orada motorla iki kere geri gidip çarpıyorsunuz, bu kışkırtma gibi gözüküyor. Savunma yapabilir misin?

Arkasını kapatmak için ön tekere yön vermeye çalışıyordum zaten videoda görüldüğü üzere alan bulmak için geriye doğru bakıyorum, bir kaç kez böyle girişimde bulundum, freeway kullananlar bilir dönüş yapması zor bir araç. Olay öncesi chatlogta da belli, burada kışkırtmaya yönelikten önce bu kişiyi o kadar uyarmamıza rağmen hareketlerini sürdürdü.
« Son Düzenleme: 02.04.2020 20:39 Fasci »

#4 - 03.04.2020 15:13
IC olarak yanlarından uzaklaşmamı söylediler gitmek istediğimde etrafımı sardılar, uzun süreli bir rol gerçekleşmedi yani..