Konu: Mason William / Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2020 21:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mason Williams @Camper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Valeria Roux @Adriana , Bella Parker @Laviien  ve etkinliğe katılan herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2020 21:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

2-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER
Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:
Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

3-) NON-RP
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Etkinliği seyrederken arkama gelip /jerkoff komutu ile bana doğru masturbasyon yapmaya başladı, şahısa kural ihlali yaptığını ve devam ederse şikayetçi olacağımı söyledim. Ardından uzaklaştı ve "O ben değildim, tek skin bende mi var?" diyip OOC olarak yalan söyledi. Ardından biraz uzağa gidip /jerkoff ile animi tekrarladı iki kez daha uyarmama ramen yalanladı ve oradan uzaklaşıp o ben değilim etrafına iyi bak dedi. Kendisinin yaptığı ihlallere göre cezalarını almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt-1
Spoiler: GösterGizle

Kanıt-2

Uyardığıma dair kanıt

Ortak nezaket kural ihlali kanıt-1

Ortak nezaket kural ihlali kanıt-2

NON-RP kural ihlaline uyarılara ramen devam ediyor

OOC yalan-1

OOC yalan-2

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 22.05.2020 22:20
Kesinlikle kabûl etmiyorum o konusmalar geçerken bende hep ss aldım şuan telefondayım yarın pcye geçince kanıtlarımı sunacağım.

#2 - 23.05.2020 19:57
Mason Williams (@Camper) isimli karakter, 'karşı tarafın onayını gerektiren roller' ve 'ortak nezaket' kurallarının ihlali sebebiyle cezalandırılacak.

OOC yalan kısmına gelecek olursak, PM üzerinden net bir şekilde yalan söylediğinizi görebiliyorum. Bu konuyla ilgili sizi bu seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde çok ağır yaptırımlar alabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 23.05.2020 20:01 Heavenly »