Selam.
Dostum, bu şikayetlerden gerçekten bıkkınlık geçirdim artık. Aktif olarak rol yaptığımız köşeye geliyorsunuz, üç gündür dikiliyorsunuz boy gösterisi gibi, sürekli karşımızda durup "10 günlük agresif rol yapamama" kuralını suistimal ediyorsunuz, bu olayın kastılı olarak yapıldığı o kadar belli ki, video'yu olay olmadan başlatmışsın. Sürekli olarak bunlara maruz kalmaktan çok sıkıldım. /do'dan "Agresiflik izni verilmedi, küfür edemezsin" kuralı suistimal ettiğini ve bizi kışkırtmaya geldiğini doğrulayan bir emote var.
Niye agresif davrandığımıza da gelince Blood'lar ve Sureno kültürüne ait kişiler kan davalıdır ve aktif olarak rol yaptığımız bir köşeye gelip burada duruyorsunuz. Arka tarafta duran zaten 10 kişi var, siz aktif olarak rol yapan bir çetenin bölgesine gelip orada poz keserseniz karşılaşmanız muhtemel olan senaryo budur ama sırf böyle bir kural var diye bunu suistimal edip bizi kışkırtmanız hiç hoş değil.
Ek olarak yaptığın rolün yani Sureno kültürünü biraz araştırmanı isterim, daha fazla bir şey yazmayacağım lütfen benimle ikili polemiğe girmemeye özen gösterin, yönetici kararını versin.