Konu: Keyshawn_ Watts AGRESİF ROL  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2020 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Keyshawn Watts @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Marsilio_Zaniel , Enquire_Fuerte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2020 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10 günlük agresiflik kuralı.

CEZASI:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz 3 kişi İdlewood bölgesine her gün gider orada kendi aramızda roller yapıp atarız. Kingpin'in çeşitli üyeleri her gün defalarca gereksiz şekilde bizlere agresiflik yapmaktadır. Biz hiç kimseye agresif yaklaşmıyoruz. Dost edinmek istiyoruz. Ama böyle arkadaşlar oyun hevesimizi kırıyor. Sürekli agresiflik neyin nesi? Gereksiz bir agresiflik var üzerlerinde. Olay sonrasında tekrar bağıra bağıra küfür ettiler. Bölgeden çekildik. Aracına yaslanmış olan 3 latinin sizi tahrik ettiğini düşünmüyorum. Bölgenizi belirlersiniz fakat bu kadar geniş bir yere hükmedemezsiniz. Agresif Rol yapmak kesinlikle istemiyoruz. Sizdende agresif rol yapmamanızı bekliyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 19.05.2020 22:03 TOSUNUM »

#1 - 19.05.2020 22:00
Şahitliğimi onaylıyorum. Daha dün başka birisiyle benzer bir olay için şikayet açtık ve @nimphelos bize iyimser tavırla konuşup şikayet açmaya gerek yok benimle konuşabilirsiniz dedi. Şimdi kendisi aynı hareketlerde bulunuyor. Biz orada düşmanca bir tavırla bulunmuyoruz rol için oradayız bu gibi agresif tavırlara gerek olmadığını düşünüyoruz gereken yapılsın lütfen.
« Son Düzenleme: 19.05.2020 22:05 azzkaan »

#2 - 19.05.2020 22:04
Şahitliğimi onaylıyorum. Olayda bende vardım. Kesinlikle gereksiz agresiflik yapmıyoruz ve istemiyoruz. Ayrıca tahrik etmiyoruz,tahrik edecek hareketlerde bulunmuyoruz. İyi forumlar.

#3 - 19.05.2020 22:19
Selam.

Dostum, bu şikayetlerden gerçekten bıkkınlık geçirdim artık. Aktif olarak rol yaptığımız köşeye geliyorsunuz, üç gündür dikiliyorsunuz boy gösterisi gibi, sürekli karşımızda durup "10 günlük agresif rol yapamama" kuralını suistimal ediyorsunuz, bu olayın kastılı olarak yapıldığı o kadar belli ki, video'yu olay olmadan başlatmışsın. Sürekli olarak bunlara maruz kalmaktan çok sıkıldım. /do'dan "Agresiflik izni verilmedi, küfür edemezsin" kuralı suistimal ettiğini ve bizi kışkırtmaya geldiğini doğrulayan bir emote var.

Niye agresif davrandığımıza da gelince Blood'lar ve Sureno kültürüne ait kişiler kan davalıdır ve aktif olarak rol yaptığımız bir köşeye gelip burada duruyorsunuz. Arka tarafta duran zaten 10 kişi var, siz aktif olarak rol yapan bir çetenin bölgesine gelip orada poz keserseniz karşılaşmanız muhtemel olan senaryo budur ama sırf böyle bir kural var diye bunu suistimal edip bizi kışkırtmanız hiç hoş değil.

Ek olarak yaptığın rolün yani Sureno kültürünü biraz araştırmanı isterim, daha fazla bir şey yazmayacağım lütfen benimle ikili polemiğe girmemeye özen gösterin, yönetici kararını versin.

#4 - 19.05.2020 22:37
Kesinlikle kimseyi kışkırtmak gibi bir niyetimiz yok. Kuralı suistimal etmek gibi bir düşünceye de sahip değiliz. Orada gelip bizimle rol yapmak isteseniz, zaten olumlu bir yanıt alacaksınız. Sizden önce de, sizden sonra da biz orada günlük 1-2 saat rol çeviririz. Kışkırtmak istesek küfür ederiz, laf atarız, kavga çıkartırız. Böyle bir isteğimiz yok. IC olarak illa birileriyle düşman olmanıza gerek yok. Belli bir yere kadar dostluk sağlanabilir. Böyle şikayetler ile karşılaşmak istemiyorsanız, İdlewood'a her geleni kovmayın. Küfür etmeyin.
Daha fazla açıklamaya gerek yok. Yöneticiler kararını verecektir.

#5 - 20.05.2020 13:01
Rolde bir problem gözükmüyor. Her ne kadar ırkçılık eskisi kadar moda olmasa da, Idlewood gibi bir siyahi yapılanmasında (+ olarak piru rolü yapıyorlar, duvarda sureno killer graffitisini de göstermiş) hispanik tiplemeler görmek istemeleri normal. İllegal rol yapıyorsanız, bunları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

/do kullanımı sebebi ile, iki tarafı da uyarıyorum. PM üzerinden konuşabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 20.05.2020 13:03 balvenie »