Konu: [13.05.2020] Charles Cattaneo  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 13.05.2020 16:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Catteno - @smelihh

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Jamal_Curry @Sidelya - Shanice_Wright @Pyran - John_Mendez @ExpeRNatioN - Boff_Lee @kaanaty06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.00 ve 06.00 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
2-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

2.2) ÇATIŞMA
1.Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
2.Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
3.Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs 05.00 da vuruluyor ve 05.20 de baskına gelip bizi vuruyor ardından kaçırma rolü yapıyor ve aktif rol bölgesinde uzun süre AFK kalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Spoiler: GösterGizle
Vurulduğunun kanıtı:

RK ve Powegaming yaptığının kanıtı: (yüksekten atlıyor)

Kaçırdığının kanıtı:

AFK kanıtlar:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın 27 seviye olduğunu ve daha önceden OOC sicilleri bulunduğu göz ardı edilerek ağır şekilde cezalandırılmasını arz ederim.

#1 - 13.05.2020 17:04
Size silahla sıktığıma dair bir ss varmı orada bana sizi araca bindirmem söyleniyor ve ben yaralı olduğum Leo karakteriyle beraber sizi sürükleyerek araca bindiriyorum yaralı olduğumu kabul ediyorum ama silah kullandığım kabul etmiyorum. Orada aktif bir rol dönüyor demişsin rolde afk atmak gibi birşey yok ben orada sizi Leonardo Hill'e bırakıyorum gereken cezayı vermesi için ve kenara geçip olaya bakıyorum eğer elinizde araıksız afk durduğma dair bir video varsa atar mısınız?
« Son Düzenleme: 13.05.2020 17:06 smelihh »

#2 - 13.05.2020 17:11
Yaralı rolü yaptığımda burdan anlaşılabilir silahımın mermisi ful 50 mermi 1 tane ateş edilmemiş. Shawn karakterini taşırken sürüklemeye çalışıyorum ve yaralı olduğum için Leo karakterinden yardım istiyorum.

İlk başta yaralıyken seni sürüklerken bizi itip içeri koşuyorsun. Bende yaralı rolünde gerçekleştirilmesi gereken rolü yapıyorum tek başıma tutup sürüklemiyorum

« Son Düzenleme: 13.05.2020 17:20 smelihh »

#3 - 13.05.2020 17:13
Rk lı olduğumu kabul ediyorum ama 8 saat içinde hiçbir şekilde size silahla sıkmadım silahımın mermisinden anlaşılıyor aktif rolde afk atmak gibi birşey yok orda sizi cezalandırması için Leonardo Hill karakterine rica ediyorum burada afk bırakmak yada rk kulanı ihlal etmek gibi bir kanıt olduğunu sanmıyorum

#4 - 13.05.2020 20:38
Birince ve ikinci SS'de şahısın 3 dakika
Üçüncü ve dördüncü SS'de şahısın 7 dakika afk kaldığını görebilirsiniz aynı yerde aynı şekilde duruyor saatlere dikkat.

Yaralı rolümü yapıyorum diyorsun RK'lıyken silahlı rol yapamazsın, illegal baskın tarzı role gelemezsin elinde silah koşturman bile bir suçtur yaralısın nasıl bu kadar rahat balkondan zıplayıp koşturabiliyorsun.

#5 - 19.05.2020 05:41
Yaralanma saatin 05.00

Elinde uzi ile koştuğun saat 05.19

PG için sadece uyarmış olayım. Neden yaralı rolü yapmıyorsunuz diye sormam gerek. Karakterleriniz insan arkadaşlar. Lütfen her zaman yenmek algısını çıkaralım aklımızdan. Rica ediyorum. Yaralı Kural İhlali kuralı kapsamında cezalandırılacak. PG için de aynı şekilde, tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanacak.