Konu: 16.05.2020 Luciano Battaglia  (Okunma sayısı 359 defa)

#0 - 16.05.2020 01:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Battaglia @Manwe the White

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2020 01:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSlerde göründüğü üzere, 01:23'te brawl rolu oluyor ve arkadaşlarıyla beraber yere düşüyor. Vice Prison rollerinde manifestonun açıkladığı yazıda 2 saat boyunca brawl rolune katılamaz diyor. 01:26'da ayağa kalkıyor ve bana saldırarak düşürüyor. Kendisine pm üzerinden ulaştım ve neden olduğunu sordum,şikayet açmayı sevmeyen birisiyim. Yapılan kural ihlallerinede bu zamana kadar göz yumdum.Yapıcı bir konuşma yapmak için pm'den yazıp neden böyle birşey yaptığını soruyorum,cevap bile vermiyor.
Not: Net olarak fotoğrafta düşmemi sağlayan kişi Luciano (hasarlardan direk olarak gözüküyor) ve kalkmama olan saniyeden kalkıp direk vurduğu açıkça belli oluyor. Üstelik  ne bir kalkma emotesi nede bana saldırırken bir emote vermiyor. Emotesiz bir şekilde bana saldırdığı için "DM" üzerindende işlem görmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Luciano'nun brawl rolunde 01:23'te düştüğüne dair kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Kalktıktan sonra direk olarak üstüme saldırıp herhangi bir emote vermiyor.

Tam düşürdüğü zamanki ss (saate dikkat edelim 01:25):

Ek açıklamalar(varsa):  Herşey açıkça belli oluyor,gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

#1 - 17.05.2020 01:06
@Manwe the White, savunma bekleniyor.

#2 - 17.05.2020 01:22
Olayın gerçekleştiği sırada gardiyanlar aktif değildi, başta siz üst üste vurdunuz yattım sonrasında ayağa kalkınca arkadaşlarınız tekrar vurmaya başlayınca bende kendimi savunarak vurmaya başladım.  Size en çok hasar verende Michael Shakur sizin birliğinizde olan adam. Kalıdırıp kaldırıp geri vurmanız karşısında kendimi savunmam en doğal hak.

#3 - 17.05.2020 05:21
olayın gerçekleştiği saat 01:20 ve o gün 02:00'da af çıktı. Yani gardiyanların aktif olmama ihtimali %0 ve olayı dağıtıp herkesi hücreler attılar. Şuan burada eski bir yetkili olarak açıkça doğruyu konuşmanı beklerdim ama sen hala yalan konuşuyorsun.. Son attığım fotoğrafı iyice inceleyin,beni düşürdüğünde canın 1 gram bile düşmemiş. Düştüğünde ve kalktığında canın nasılsa aynı halde ve beni düşürmüşsün,biri sana vursa bir gram bile olsa canın düşer,senin bir gram bile canın düşmemiş. OOC olarak yalan attığının 3.attığım fotoğrafta açık bir şekilde kanıtı vardır,bu yüzdende işlem görürse sevinirim. Bir birlik lideri olarak örnek hareketler sergiliyorsun,iyi forumlar.

#4 - 17.05.2020 06:13
@Babaringo Bilmukabele tatlım.

#5 - 19.05.2020 19:59
Cezalandırılacak.