Konu: Souza Devils  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2020 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza Devils @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Hirohito_Akira, Bobby_Charles, Emilio_Barrera,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi ile Vice Social üzerinden ufak bir tartışmamız oldu, Prison'da kendisini görünce yanına gittim ve sen de mi buradaydın gibisinden rol yaptık, rolde bana umarım tecavüze uğrarsın dedikten sonra bir gardiyan tarafından darp edildi. Olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra yanıma gelip /ame Rin'in yüzüne sperm sürer tarzı bir emote verdi ardından hemen /ame sırıtır diye emote verince ssini alamadım. Taciz rolü olduğundan rolü devam ettirmedim ama pm üzerinden rolü devam ettirmem konusunda ısrarcı oldu. Bu olay kapandıktan sonra da sslerde göründüğü gibi sürekli yanıma gelip anlamsız bir biçimde hakaretler edip kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 15.05.2020 21:40
Şahitliğimi harfiyen onaylıyorum. Kişinin bu tarz rolleri karşılıklı izin alınıp yapıldığına dair bilgisi olduğuna rağmen yapması bana çok saçma geliyor. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#2 - 15.05.2020 22:19
@ThrottleStop, savunma yapın.

#3 - 15.05.2020 23:31
Rol iptal edildi zaten, sonuçlanabilir.

#4 - 16.05.2020 13:37
Olaya şahitim.

#5 - 16.05.2020 16:18
@Scealten zaten müdahale etmiş. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.