Konu: 16.05.2020 Gustavo_Narvaez Car Jack  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2020 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Gustavo_Narvaez @@Kawasexi @Kawasexi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chelsea_Blackrose Karen_Diaz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2020 15:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Car Jack

Kuralı bulamadığım için atamadım.
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tam polisten kaçarken araçtan beni sste görüldüğü gibi attı, attıktan sonrada noob dm atıp öldürdü.(Polislerde beangbang çekip adama ateş açtılar beni öldürdüğü için)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.05.2020 16:53
Farklı bir ekran görüntüsüne sahipseniz, konuya ekleyin. Bu ekran görüntüsü, ihlaller için yetersiz kanıt.

#2 - 16.05.2020 17:29
Öncelikle doğru anlatmak gerekirse aracımla idlegas bölgesinde seyir halindeyken ters yönden gelerek bana çarpmaya çalıştı bende çarpsaydın dedim ve araca bilerek çarptı ve çarptım dedi daha sonra araçtan indim ve iki kere emotesiz yumruk atarak benim aracıma binip kaçtı daha sonra bende onun aracın alıp peşine düştüm polise ihbar ettim önünü kestik polis yardımıyla bir şekilde araçtan indi ve bir yumruk daha salladıktan sonra emote versem o sıra düşeceğim o yüzden emote vermeden bende ona saldırdım ve şahıs yere düştü daha sonra polis ikimizide tutukladı daha sonra saldı şahıs idlewood bölgesinde ben rol yaparken motorla beni ezerek düşürdü böyle bir insan için ss alma gereği duymadım bile ve yüzsüz gibi bana şikayet açıyor car jack'den ceza almasını talep ediyorum.

#3 - 16.05.2020 18:26
Yetersiz kanıt.