Konu: [15.05.2020] Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2020 16:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damon Tyler @santet John Mendez @ExpeRNatioN  Hank Reed @XOXO Bobby Charles @Taskiner Max Rhys @Superman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrea Albricci @viekens

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2020 - saat ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Gereksiz OOC kanal kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol bölgesinde uyarılara rağmen oyun dışı kanalı kullandılar bazıları Ortak Nezaket kuralını ihlal etti, ceza almalarını istemiyoruz uyarılsalar yeterli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarına gerek yok, uyarılsalar yeterli.

« Son Düzenleme: 15.05.2020 17:28 Flexmanx »

#1 - 15.05.2020 16:50
Olaya şahidim, olaydaki arkadaşlara b kanalından illegal rollerin admin iziniyle yapıldığını söylememe rağmen, saçma bir şekilde devam ettiler. Ceza almalarına gerek yok, uyarı almaları yeterli olacaktır.

#2 - 15.05.2020 18:11
Merhabalar. Açtığınız şikayet konusunda gayet haklısınız, şunu bildirmek istiyorum. Manifesto gece 4 sularında /b'den gerekli açıklamaları yapmıştı. Baş gardiyanlar olmadığı sürece, hiçbir illegal, alım, satım, agresif rollerine vs. girilmeyecek diye uyarmıştı. Arkadaşlara bilgilendirmek için /b'den açıklama yapmak zorunda kalmıştım. Hatam varsa eğer, maruz görün. İyi forumlar dilerim.

#3 - 15.05.2020 18:43
Merhabalar. Açtığınız şikayet konusunda gayet haklısınız, şunu bildirmek istiyorum. Manifesto gece 4 sularında /b'den gerekli açıklamaları yapmıştı. Baş gardiyanlar olmadığı sürece, hiçbir illegal, alım, satım, agresif rollerine vs. girilmeyecek diye uyarmıştı. Arkadaşlara bilgilendirmek için /b'den açıklama yapmak zorunda kalmıştım. Hatam varsa eğer, maruz görün. İyi forumlar dilerim.

Estağfurullah, öyle şey mi olur. Ceza almanızı zaten istemiyoruz, diğerleri uyarılırsa iyi olur. Teşekkür ederim yaklaşımın için.

#4 - 15.05.2020 18:58

Estağfurullah, öyle şey mi olur. Ceza almanızı zaten istemiyoruz, diğerleri uyarılırsa iyi olur. Teşekkür ederim yaklaşımın için.

Bu yaklaşımın için, bende sana teşekkür ederim kardeşim. :)

#5 - 16.05.2020 18:37
 Öncelikle selamlar, Damon'un dediği gibi haklısınız boş yere /b kullandığım için kusura bakmayın İl-legal rollerin yasak olduğunu bilmiyordum il-legal roller açık sanıyordum kusura bakmayın tekrardan, İyi Forumlar.  :)

#6 - 16.05.2020 18:44
Yaklaşımın için teşekkür ederim ExpeRNatioN, hatanızı anlamanıza sevindim. Ceza aldırtma gibi bir çabamız yoktu zaten. Yeterli olduğunu düşünüyorum umarım diğerleride konuyu okur.

Arşivlenebilir.

#7 - 16.05.2020 19:16
Tekrarını yapmamanız dileğiyle, kilit.