Konu: [31/03/2020] George_Murphy - Troll, gbi, rol bölmek, Ağresif rp  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 31.03.2020 08:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George Murphy @ @TheReaper 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/03/2020 saat 00.04 ve 00.20 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 7-) GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ
Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
OOC Bölmek, //AĞRESİF ROL //TROLLİNG
.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Videoda gördüğünüz gibi, şahıs ilk önce Küfür ediyor, ona birşey yapmadan,
aracımın önüne geçiyor, trollüyor, sonrasında sahilde araç çalıyor [ https://i.hizliresim.com/Z5MGzj.png ] güvenli bölge ihali ve ooc bölmekte
sahilin ilerisinde aracımlayım, 30 saniyelik bi afk kalmamla, şahıs beni araçtan atıp düzkontak yapıyor, [ https://i.hizliresim.com/MgNs6H.png ]oyuna geri döndüğümde ise aracı hala düz kontak yapıyor, güvenli bölge ihlalini /do'dan uyarmama rağmen 10 dakika sonra tekrar yapıyor,
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

//

//

//

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ooc siciline bakılacak olursa, etkinlik baltalamadan sicili var ve çok ağresif roleplay yapıyorlar

#1 - 31.03.2020 10:04
 Bak güzel kardeşim 1.si Ooc bölmedem başlayayım.
Ortada rol mol yoktu, yanımdaki arkadaşımla düzkontak yapmaya çalışırken adamlar geldi araçları ters dönüp bozuldu, bir anda düzeldi, tamir oldu. Bizde şaşırdık o ne öyle falan dedik. Olay budur şikayeti arkadaşlar açabilirdi sen neden açıyorsun?

2.si trolling demişsin, seninle düşmanlığımız var ve seninle konuşmak istiyorum. Aracın önüme geçmem demek trolling demek değildir.

3. G.B.İ, Düzkontak yapmak ne zaman G.B.İ olmuş?

4.sü Agresif rol demişsin, ben yeteri kadar düzgün rol yaptığımı düşünüyorum. Zenci rolü yapıyorum farkedersen zenci ağzı pistir. OOC sicilime bakılırsa demişsin o etkinlikte yanlış anlaşılma oldu, daha sonra yetkililer tarafından çıkarıldım o'kay?

Şimdi bu şikayet savunmayı bırakalım. Sen şikayetini açtın ben savunmamı yaptım admin kararını bekleyelim dostum, iyi roller dilerim. :)
« Son Düzenleme: 31.03.2020 10:32 Keddy »

#2 - 01.04.2020 02:10
Düzkontkak, başkasının aracını çalmak, güvenli bölge ihlalidir, il legal rol yapıyorsun sonuçta

#3 - 01.04.2020 23:39
@TheReaper GBI'da bütün illegal roller yasaktır, GBI kuralını inceleyin lütfen. Bu sefer için uyarıyla geçiyor, lütfen dikkat edin.