Konu: [13.05.2020]Luciano_Fontana  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 08:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Luciano_Fontana @GunzforSale

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020 07:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı 13/05/2020 00:07'de vuruyoruz, beni 13/05/2020 07:51'de gelip vuruyor.8 saat yaralı kuralına uymadan gelip beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum."Kimse yanlış anlamasın, OOC kinli falan değilim hiç kimseye. Saatin 8inde vurulmuşum ve daha kişinin 8 saatlik kuralı dolmamış. Kural, kuraldır. Herkes uyum sağlamak zorunda.Dakikalar olsa bile bir kural ihlali var sonuçta"

« Son Düzenleme: 13.05.2020 09:04 Jason »

#1 - 13.05.2020 09:12
Evet, ben bir kaç dakika erken hesaplamışım. Elimde vurulduğum saati gösteren ss yoktu kendi hesaplarımla 6 7 dakika erken başlamışım. Ben böyle ufak şeylere takan biri değilim. Ayrıca seni afk bulduğumuzda sürekli roleplay kuralına uyup seni vurabilirdik ama ben sana hak tanımak istedim ve afk'dan çıkmanı bekledim savaş zamanı sokağın ortasında afk bırakılmaz üzgünüm ki sabahın 8'de bile vururlar işte. Her neyse sana saygı duyuyorum ve bir kırgınlık yaşamıyorum  ;D kendine iyi bak. Yetkililerin kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 09:15 GunzforSale »

#2 - 13.05.2020 09:16
Evet, ben bir kaç dakika geç hesaplamışım. Elimde vurulduğum saati gösteren ss yoktu kendi hesaplarımla 6 7 dakika erken başlamışım. Ben böyle ufak şeylere takan biri değilim. Ayrıca seni afk bulduğumuzda sürekli roleplay kuralına uyup seni vurabilirdik ama ben sana hak tanımak istedim ve afk'dan çıkmanı bekledim savaş zamanı sokağın ortasında afk bırakılmaz üzgünüm ki sabahın 8'de bile vururlar işte. Her neyse sana saygı duyuyorum ve bir kırgınlık yaşamıyorum  ;D kendine iyi bak. Yetkililerin kararını bekleyelim.
Sokağın ortasında değildim mekanın arkasında afk'dım sizin geldiğinizi görüp afk'dan çıktım zaten.Herneyse yetkili kararını bekliyelim, İyi forumlar

#3 - 13.05.2020 09:26
Tam uyumaya gidicektim siz gelince oyuna baktım ve vurdunuz, Ben neden? 7 dakikaya taktım, 7 dakika sonra afk olucaktım ben orada,7 dakika önce gelip beni vurduğunuz için 8 saat yarali  olmak zorundayım bu yüzden taktım.

#4 - 13.05.2020 14:49
Yanlış hesaplama sonucu yapılmış bir şey olduğu söylenilmiş. İnsiyatif tanıyıp cezalandırmayacağım ancak tekrarı halinde iki katı cezasını alacak.

@GunzforSale.