Konu: [13.05.2020] Carlos Giovanni  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 13.05.2020 14:00
geri çekiyorum, k/a
« Son Düzenleme: 13.05.2020 17:33 SıcakKanlıİnsan »

#1 - 13.05.2020 14:46
Savunma yapın @LAnqara
« Son Düzenleme: 13.05.2020 16:05 Heavenly »

#2 - 13.05.2020 15:03
Çete bölgesi ? Bir bölgenin çete bölgesi yahut mafya bölgesi olarak adlandırılması için onay alınması yani  yetkililerin değerlendirmelerinden geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Buna sizin karar vermiş olmanız ilginç. Yapılan rolde sizin non rp'niz dışında kurallara aykırı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Brawl rolleri en az iki farklı grup arasında en az iki kişi ile yapılır 5 kişinin karşılık vermeyen birini dövmesi brawl rolü değildir. Kişi ile role girdim merhaba, nasılsın vesayre kişi agresif rol yapıp hakaret etti hiç bir karşılık vermeyip gene ılımlı rolüme devam ettim kusura bakma yanlış anladın vs ardından herhangi bir telefon görüşmesi bile olmadan 5 kişilik bir grup gelip yanımdaki kişiyi dövüp bana hakaret edip kovdular defalarca özür dilemem ve uzlaşmaya çalışmama karşı. Beni suçladığı konu ise kokain demem miş ama kokain diye bir konu geçmedi bile. Arkadaşımı dövüp bana hakaret edip kovalayan bir insana mermi atmayım da gül mü atayım, hiçbir anlaşmalı brawl rolü yok ortada. Bu şekilde non rp yapıp bu rp sini olgunlukla karşılamama karşı bu şekilde IC olayların OOC'ye yansıtılması beni üzdü. Herhangi bir kural ihlalim yoktur, kolaylıklar dilerim.

#3 - 13.05.2020 15:09
Savunma yapın @SARSILMAZ.
Şikayet şahsımadır, savunmam yapıldı.

#4 - 13.05.2020 15:10
Sokağımda Omar Kareem isimli sivil bir polis bön bön size bakarken siz kokainden gangsterlikten bahsediyordunuz, yalan konuşmanıza hiç gerek yok. Ben de sokağımın adını temizlemek için sizi 5 6 kişiyle beraber kovdum. Siz de gelip shotgun ile emote bile vermeden ateş ettiniz. Yaptığınız apaçık ve tertemiz bir kural ihlali ama yine de işin içinden çıkmak için savunma yapmışsınız.

#5 - 13.05.2020 15:12
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Silah çıkarıken emote bile vermemişsiniz.

#6 - 13.05.2020 15:24
Sokağımda Omar Kareem isimli sivil bir polis bön bön size bakarken siz kokainden gangsterlikten bahsediyordunuz, yalan konuşmanıza hiç gerek yok. Ben de sokağımın adını temizlemek için sizi 5 6 kişiyle beraber kovdum. Siz de gelip shotgun ile emote bile vermeden ateş ettiniz. Yaptığınız apaçık ve tertemiz bir kural ihlali ama yine de işin içinden çıkmak için savunma yapmışsınız.
Hocam sizden kastınızı anlıyamadım, yaptığım rol icabı ne gangsterlik ile ne kokain ile ilgili sizinle değil hiç kimseyle bir rol gerçekleştirmedim, SSleriniz varsa görmek isterim. Yalancı gibi bir ithamda bulunmanızıda yakıştırmadım adminlerin de bu yıkıcı tutumunuzu göz önünde bulundurucağını gerekeni yapacaklarını umuyorum. Emotesiz silah çektiğimi söylemişsiniz bu iftiralara sebep olan nefretinizin kaynağını çözemedim ama kaldıramıyorsanız oynamamanızı tavsiye ederim. Lütfen, rica ediyorum asılsız idaalarda bulunmak yerine SSleriniz ile, güzel bir üslup ile devam edin.

#7 - 13.05.2020 15:34
Size yalancı diyen yok, üslubumu gayet yerinde koruyorum. Keef Shawn ile kokain ve gangstercilik konuşuyordunuz, Rudy Azam ve Houston Walker isimli kişiler de şahit. Sivil polis sizi izlerken ben de sokağımın adını temizlemek için sizi sokak üyeleri ile kovdum, siz de gelip silah ateşlediniz. "Emote'suz"

#8 - 13.05.2020 15:42
Size yalancı diyen yok, üslubumu gayet yerinde koruyorum. Keef Shawn ile kokain ve gangstercilik konuşuyordunuz, Rudy Azam ve Houston Walker isimli kişiler de şahit. Sivil polis sizi izlerken ben de sokağımın adını temizlemek için sizi sokak üyeleri ile kovdum, siz de gelip silah ateşlediniz. "Emote'suz"

......

Şuan herhangi bir kural ihlali görüp şikayet etme durumu söz konusu değil OOC yaralamaya çalışılıyo. Emotem verildi herhangi bir kural ihlalim yok loglardan kontrol edilebilir, devam ettirmeyeceğim.

#9 - 13.05.2020 18:28
Geri çekilmiş. Yine de, bir ihlalinizin olduğunu düşünüyorsanız kendinizi düzeltin @LAnqara.