Çete bölgesi ? Bir bölgenin çete bölgesi yahut mafya bölgesi olarak adlandırılması için onay alınması yani yetkililerin değerlendirmelerinden geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Buna sizin karar vermiş olmanız ilginç. Yapılan rolde sizin non rp'niz dışında kurallara aykırı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Brawl rolleri en az iki farklı grup arasında en az iki kişi ile yapılır 5 kişinin karşılık vermeyen birini dövmesi brawl rolü değildir. Kişi ile role girdim merhaba, nasılsın vesayre kişi agresif rol yapıp hakaret etti hiç bir karşılık vermeyip gene ılımlı rolüme devam ettim kusura bakma yanlış anladın vs ardından herhangi bir telefon görüşmesi bile olmadan 5 kişilik bir grup gelip yanımdaki kişiyi dövüp bana hakaret edip kovdular defalarca özür dilemem ve uzlaşmaya çalışmama karşı. Beni suçladığı konu ise kokain demem miş ama kokain diye bir konu geçmedi bile. Arkadaşımı dövüp bana hakaret edip kovalayan bir insana mermi atmayım da gül mü atayım, hiçbir anlaşmalı brawl rolü yok ortada. Bu şekilde non rp yapıp bu rp sini olgunlukla karşılamama karşı bu şekilde IC olayların OOC'ye yansıtılması beni üzdü. Herhangi bir kural ihlalim yoktur, kolaylıklar dilerim.