Konu: [13.05.2020] Shawn Webster  (Okunma sayısı 312 defa)

#20 - 13.05.2020 15:06
Bunu bana baskına 6 kişi gelip 2 kişi RK lı 1 kişi birliksiz olan kişiler mi söylüyor ben sonuna kadar rollerime uydum ve rolümü yaptım sizin gibi düşünce silahımı çekip RK yapmadım dostum. Ya da birliksiz bir şekilde sunucudaki çetelere, mafyalara savaş açmadım. Yaptığım şey realistik olabilecek bir şey adamı ittim 2 adım koştum ama sen bunu anlamamakta zorluyorsun. İki adım atıp içeri girdim ardından gücüm kalmadığı için kendimi yere bıraktım yaralı rolünüde sonuna kadar yaptım.

Bir daha bana nasihat vermeyi veya rol öğretmeyi düşünürseniz arkadaşlar önce siz RK tarzı ihlaller yapmayın lütfen çünkü komik oluyor böyle ve daha fazla uzatıp şikayeti kirletmeyelim bu nedenden dolayı son mesajım budur. Yetkili arkadaş detaylı inceleyip ilgilenirse ve hatalı kişilere cezasını uygularsa sevinirim başka bir şikayet açıp uğraştırmak ve uğraşmak istemiyorum. İyi roller.

Spoiler: GösterGizle

#21 - 13.05.2020 15:12

Buyrun size realistik bir örnek iyi roller dilerim
O halde yazmaya başlayalım; Öncelikle vurulan kişi bir polis ve devriye ekipmanlını şöyle sayayım sana; Kişinin üstünde iç yelek ve dış yelek olarak iki adet zırh bulunuyor gördüğün gibi yakından iki el ateş ettiği halde ayakta zorlanıyor. Velhasıl senin arkadaşın yakından kurşun yediğine rağmen kalkarak hiç birşey yokmuş gibi depar adarak koşuyor. Arkadaşında sanırım üst üste on tane çelik yelek var iyi roller dilerim. :)

#22 - 13.05.2020 15:16
 ::) ::) Komik.

Yakından değil uzak mesafeden yedim ve hasalarıma baktığımda sol kolumdan yediğim gözüküyordu ( Videodaki memur gövde ve boynundan vuruluyor boynunda da mı çelik yelek var?? Haberin olsun diye söylüyorum uzun süre LSCSD rolleri de yaptım dostum. İç, dış yelek olaylarını falan senden daha iyi biliyorum.) Hadi geçtim videoyu dikkatli izlersen yerdeki kanı görebilirsin 1-2 saniye gibi kısa sürede akan kan buda mermilerin yeleğe değil şahısın kritik bir noktasına geldiğini gösterir.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 15:25 starlegend »

#23 - 13.05.2020 15:22
Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun.  Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.

Şunu da ekleyeyim 5 dakika falan geçmedi 1 dakika içerisinde oldu her şey kapıya götürülmeye bekledim ve son gücüm ile deli dana gibi koşarak içeri girdim ve yere yatarak rolümü yaptım.

Artık anla hani 35 kere aynı şeyi söylüyorum bahane bulmaya çalışıyorsun onuda savunuyorum başka bir şey buluyorsun ama hala arkadaşlarının nasıl orada olduğunu açıklayamıyorsun.   ::)

#24 - 13.05.2020 15:50
Merhaba, bu kadar uzun bir tartışmaya dönmesi şaşırtıcı geldi. Sizleri uyarıyorum ve bir oyun oynadığınızın farkında olmanızı istiyorum. Bir dahaki sefere ortak nezaket kuralı kapsamında cezalandırılabilirsiniz.

@starlegend Herhangi bir ihlal gördünüz ve bu durumdan şikayetçiyseniz, forum üzerinden şikayet oluşturabilirsiniz. Karşı taraf ihlal yaptı diyerek sizde ihlal yapmamalısınız.

Yaralı bir şekilde birden "Adrealin" ile kalkıp herkesi itip kendi mekanınızın içeriye girmeniz Fear-RP ihlali ve Retarted-RP'dir. Shawn Webster karakteri cezalandırılacak.