Konu: 9.05.2020 Kiana_Garcia  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2020 22:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı : Kiana_Garcia @Virtue
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.05.2020  22.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yetersiz Rol Bilgisi - Do kanalı hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması. Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla gezintiye çıktım, gezinti esnasında arkamdan hızla gelip geçerken bana çarpan aracı fark ettim ve arkasından takip ettim ardından aracım hasar alarak durmak zorunda kaldık. Bana DO'dan "Şahıs demirden mi yapılmıştır" gibi bir cümleyle karşılaştım ardından PM'den dalga konusu oldun diyip güldü. Rol yapmadan basıp gitti. Ben de şikayet oluşturmaya karar verdim,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/U8dbrA

Ek açıklamalar(varsa): Sunucudan uzaklaştırılmasını talep etmekteyim ciddi rol anlayışına sahip değiller.

#1 - 11.05.2020 17:18
arkadan vurma konusu bende öyle bi şey yok oldukça hızlı gidiyordum pingden dolayı size çarpmış olabilirim. diyelim ki size vurdum kaza rolü yapmadan beni takip etmeye çalışmanız zaten kendi başına bir hata. ben bunu gözardı ettim

beni kovaladınız kasti olarak u dönüşü yaptım ve bana yüksekten uçarak kafalama çarptınız. görüldüğü üzere orada karakterimle bağırma rolü yapmışım fakat karakterinizin hiçbir şey olmamış gibi inip yanıma gelmesi karakterimi şoka uğrattı

demirden mi sorusunun tamamen arkasındayım çünkü ancak bu yapıda birisi bir amerikan arabasıyla kafa kafaya çarpışıp hiçbir şey olmamış gibi inebilir. biraz mantıklı düşünün sokakta benimle kafa kafaya çarpışıp normalce inip hiçbir hissiyatı olmayan ve arabanın içinde dahi hiç savrulmamış bir insandan olağanüstü güçler beklerim

bu olağanüstü güçleriniz var mı diye do dan sorduğumda rolümü pm den sorguladınız ve emotemi levelimle karşılaştırdınız. siz kimsiniz ki benim rolümü sorguluyorsunuz?

eğer altımdaki tanka gelip birisi kafadan kasti vuruyorsa ve adamın burnunun kanamasını geçtim hiçbir ses bile çıkartmıyorsa ben o adamı olağanüstü güçleri var sanıp kaçmaya başlarım. bu tamamen sizin şahsi egonuzu tatmin etmeye çalıştığınız minik bir konu olmuş. size tavsiyem şikayet etmeden önce minik bir empati kurmanız

gidin kafalama çarpın ve hiçbir şey olmadan üstüne yürüyün. bakın bakalım karşınızdaki sizi hulk mu sanıyor terminatör mü

#2 - 12.05.2020 19:20
Sadece hatalı emote kullanıldığını görüyorum. Onun için de uyarmış olayım @Virtue, tekrarında cezalandırılacaksınız.