Konu: 11 Mayıs, pazartesi, 2020 - Güvenli bölge ilhlali. Kalim Kaffaz  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2020 06:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kalim Kaffaz @AVİXX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Connor Christensen @hasbelkader

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11 Mayıs, pazartesi, 06:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pek şikayet açma taraftarı değilim, ama güvenli bölge yerinde uçan tekme biraz saçma geldi. :-\ Kişilerin bu tarz tutumlarına devam etmesini istemiyorum. Güvenli bölge'de gelip uçan tekme atarak güvenli bölge ihlalini yapmış oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 11.05.2020 06:44 gralbaşla »

#1 - 11.05.2020 20:40
Kişiye seçenek sunabilirim.

Rehber olarak; güvenli bölge neler ve ne işe yaradıkları hakkında bir rehber hazırlamasını istiyorum.
Eğer yapmayacaksa da hapis cezası alabilir.

#2 - 12.05.2020 17:35
Orada sadece rolsel olarak şahısa tekme atıyorum sol tık yok, taksi aracını kendi özel aracı gibi kullanıyor meslek'te illegal rol sergiliyor, gbi sığınıyor gbi'de kışkırtıyor, ben rolsel tekme atınca şikayet açıyorum komik, rehber olarak birşey hazırlamam alacaksam jail alayım zaman geçiririm.

#3 - 12.05.2020 18:29
@AVİXX eğer dediğiniz gibi bir durum varsa gerekli kanıtlarla, forum üzerinden oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz. Birisi ihlal yapıyorsa sizinde ona karşı ihlal yapmanıza gerek yok. Bu anlayıştan vazgeçin lütfen.

Kalim Kaffaz karakteri cezalandırılacak.