Konu: [11.05.2020] David Walker - Hatalı emote - Yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2020 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Walker @spykanks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te gözükmektedir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/05/2020 - 01:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote - Yetersiz rol bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin kendi çektiği ssleri atıyorum.SS'lerde her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.05.2020 20:58
Benim aldığım ve seni şikayet ettiğim SS'ler bunlar evet,hatalı emoteleri göremiyorum burada,Neden bana karşı aynı rol içerisinden her gün 2 şikayet açıyorsun onuda çözemedim,sadece gülüyorum artık :D Şuan bu yaptığın şey sizi IC hapise attırmam ve OOC şikayet konusu açmamdan dolayı bana kin besliyorsun,OOC kin beslemek de ban sebebidir bunu unutma.

Ek: /do komutuyla sorduğum soruyu kast ediyorsan eğer,rolün akışına göre çok uzun süre geçip hırsızlara müdahale edilmemesi ve yere düşmüş olan hırsızların kalkıp dolaşmasına yönelik komutu tekrarladım.Ardından gereken rol VCPD ekipleri tarafından yapıldı ve rol bölünmeden gayet akışında devam etti.
« Son Düzenleme: 12.05.2020 06:15 spykanks »

#2 - 11.05.2020 21:00
Savunmanı yazdığını düşünüyorum.Sana ikinci şikayeti açma sebebim kendini ele bu ssle vermen.İyi roller.
« Son Düzenleme: 11.05.2020 21:01 Ç-MAN »

#3 - 11.05.2020 21:02
Ahahahah şaka gibi ya gerçekten,forumda hiç bu konuda böyle olaylar yaşayacağımı düşünmemiştim,dostum OOC yalanlarınızı ve kinlerinizi bir yere koyun,rol yaşandı ve bitti. Dün gece aynı konuda hakkımda şikayet açtın ve kapandı,bugün bende sana ve arkadaşlarına olan şikayetimi açtım diye bu platformda aynı SS ler ile saatte bir konu açamazsın,acemiliğine veriyorum durumu. İyi roller,rol hayatında başarılar dilerim :)

Not: Rol esnasında Matthew_Nelson (Allen) rolün içerisindeydi,rolümde herhangi bir eksik veya hata olsaydı gerekli uyarıyı yapardı.
« Son Düzenleme: 12.05.2020 01:09 spykanks »

#4 - 12.05.2020 19:30
Hatalı emote için uyarıldı, onun dışında diğer şikayet de sonuçlandırıldı. Başka bir sorun yok.