Konu: [08.05.2020 - Tony_Pitts] Fear-RP Şikayeti  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2020 19:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Pitts @Rexing
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crockett_Castillo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2020 19:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP (Sunucu kurallarında bulamadım o yüzden kendim yazdım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Crockett'in motoru çalınmıştı benim motorumla GPS sayesinde onun motorunu bulup Tony_Pitts ile konuştuk (Motoru çalan oydu bizzat gördük). Sonrasında tartışma çıktı ve olay kavgaya döndü. Biz Tony'e yumruklarımızla saldırırken silah çekti ve bütün mermisini bana harcayıp yaralı durumuna düşürdü. Mermisi bittikten sonra Crockett, Tony'yi döverek yaralı duruma getirdi sonrasında ise kendi motoruna bindirip dağa kaçırdı. Ben kurşunla vurulduğum için gitmedim oradan geçenlerin yardımı sayesinde hastaneye gittim ve müsait doktor olmadığı için Fast-RP yapmak zorunda kaldım. (Felicia_Parrish yaralı rolü yaparken gördü şahit olarak sorabilirsiniz.) Hastanede gerekli tedavileri gerçekleştirdikten sonra Crockett'ten konum aldım ve bulundukları dağa gittim. Crockett adamın ismini önce sordu sonra dövmüş olmasına rağmen alamadı ve silah çekti tekrar sordu yine alamadı. Buna rağmen Tony_Pitts "İsmimi söylemiycem." gibi bir tavırda bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Resimde PM'de "itiraz edemezsin" yazdığım kısım arkadaşımı uyarıp kural ihlali yapabileceğini düşünüp engellemek içindi onun dışında bir anlamı yok.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 08.05.2020 20:06 cru457 »

#1 - 08.05.2020 20:02
Şahitliğimi onaylıyorum. Tonny Pitts isimli kişinin genel olarak bazı yaptığı davranışlarda sıkıntı yok, güzelce rolümüzü yapıyorduk. Cesar'ın dediği gibi ben dağa kaçırıp bir çok kez tehdit etmeme, silah çekmeme ve tekmelediğim halde arkadaş ismini söylememekte ısrarcı oldu. Fear-RP kuralına hiç bir şekilde uymadı. Onun dışında şahısa bir çok kez " /do " üzerinden orta çaplı kalıcı hasar izini falan istedim fakat ne yaptıysam olumsuz olarak karşılık verdi.

Fear-RP kuralına uymadığından dolayı şikayetçiyim.

#2 - 08.05.2020 20:36
@Rexing savunma yapmanız gerekiyor.

#3 - 08.05.2020 20:56
Yaralı rolünü fast geçemezsiniz 4 saat yaralı rolü yapmak durumundasınız, adminleri kandırma ben size silahı doğrulttuğum halde bana saldırdınız sonradan ateş açarkende saldırdınız gerekli ss bulunuyor.Herhangi bir birliğiniz bulunmuyor siz ise bir suç ailesi birliğinin patronunu kaçırıyorsunuz.Kalıcı hasar vesaire'ye istersem izin veririm istersem vermem bu tamamen bana kalmış birşey.

#4 - 08.05.2020 21:23
Ben yaralı falan değildim, silahla sıkmış olsan bile canım %1 kaldıysa ama sistemsel olarak yaralanmadıysam geçerli olmuyor. Zaten dört beş gün önce bende böyle bir çatışmada birisine baya sıktım fakat yaralı rpsi yapmıyor diye admine şikayet ettiğimde sistemsel olarak düşmedi demişti. Yani benim burada admini kandırdığım falan yok gelip saçma sapan atıflarda bulunma.

#5 - 08.05.2020 21:29
Yaralı rolümü Fast-RP geçmedim sadece rolsel olarak omzumdan vurulduğum kurşunun rolünü müsait doktor olmadığı için Fast-RP olarak geçmek zorunda kaldım. O olay bittikten sonra yaralı olmama rağmen sana saldırmadım zaten bütün her şeyi yapan Crockett'ti o da yaralı değildi.

#6 - 08.05.2020 21:32
Senden üstün durumdalar, soru yöneltiyorlar ve "cevaplamayacağım diyorsun" Fear-RP ihlali yapmışsın. Yalan söyleyebilirdin, başka isim söyleme gibi şansın da vardı tabii. Bu şikayette sadece senin ihlalinle ilgileniyorum, karşı kişilerin bir ihlali olduğunu düşünüyorsan şikayet oluşturabilirsin aynı şekilde. Cezalandırmak durumundayım.