Oluşum lideri olduğumdan dolayı olaya müdahale etme gereği duydum, bunu mazur görün.
Olayın öncesinden bahsetmemiz gerekiyor çünkü bu tür bir şeyden bahsederseniz yanlış olur.
Heinz_Hoffman karakteri ile bir gece vakti Hezekiah_Colt tanıştı, muhabbet etti. Bu olay ise illegal oluşumun hood bölgesinde gerçekleşti.
Diğer bir gece hood bölgemize gelip -Heinz_Hoffman karakterinin sivil olduğunu unutmayalım- "Naber kızlar?" yazmanız zaten bizim ile nasıl bir ilişki içerisine girmek istediğinizi açık bir şekilde belirtmekte. Bunun devamında ise "Ten Green Bottles" adlı mekânda gerçekleştirilen bir organizasyon için yaklaşık 6-7 kişi harekete geçmiştik ve bahsi geçen mekâna da girdik. Heinz_Hoffman karakteri, mekân içerisinde o kadar üyemiz olmasına karşın yine yanımıza gelip -bu samimiyeti de nereden edindik bilmiyorum- "Naber kızlar?" sözünü yineledi. Bu esnada ise Aike_Terence karakteri yere doğru tükürdü ve Heinz_Hoffman bunu üzerine alındı. Olay devamında ise tartışmalar, itişmeler yaşandı ve Hezekiah_Colt -oluşum lideri- araya girerek ortamı yumuşattı. Mekân içerisinde oluşacak gerginliğe izin vermedi. Yapılmış olan organizasyonun devamında ise hood bölgemize geldik, rollerimize devam ettik. Heinz_Hoffman ile soy ismi Mozard olan bir karakter gri renkte bir Buffalo model araç ile hood bölgemize geldiler. Heinz_Hoffman karakterinin de tekrar hood bölgemize geldiğinden dolayı Aike ile çekişme içerisine girmeyi planladığını anlamıştık. Bu yüzden Hezekiah_Colt karakteri "Teke tek çıksınlar, konu kapansın." diyerek olayı aralarında halletmeleri gerektiğini söyledi ve Mozard karakteri ise bunu onaylarcasına hareketlerde bulundu. Dilerse kişi buraya gelip teyit edebilir. Aike karakteri direkt olarak Heinz_Hoffman karakterine girişti ve Heinz_Hoffman karakteri herhangi bir emote bile vermeyip bölgemizde bulunan ve çete üyesi olan Aike_Terence karakterini orada düşürdü ve devamında ise deyim yerindeyse ahkâm kesmeyi ihmal etmedi. Bir çeteleşme bölgesi, etrafında da onca üye mevcut. Sivil bir karakter ile bölgemize gelip böyle hareketleri sergileyebiliyorsan devamını da düşünmen gerekmiyor mu? Yoksa ölümsüz bir karakter mi yönetme planındasın, bilmiyorum. Gerekli ekran görüntüleri;
Yukarıda bulunan ekran görüntüsünde kişilerin hood bölgemize geldikleri görülmekte ve kadrajda bulunan üyelerimiz ise belli.
Bu ekran görüntüsünde ise Hezekiah_Colt karakterinin tavrı ve tutumu oldukça ortadır, ne bir dm arayışındayız ne de agresif rol.
Oluşum üyesi olmamana karşın çete bölgesinde, çete üyesine yaptıkların ortada.
Ölümsüz bir karakter yönetiyorsan bizi de bilgilendir ve ona göre hareket etmemizi sağla.
Shotgun model silahın ile öz güven kazanıp, herhangi bir emote kullanmadan direkt olarak DM arayışında olduğunu sen de anlayabilirsin.
Başına gelecekleri, nelere maruz kalacağını da iyi biliyorsun fakat hâlâ da ahkâm kesmeye devam ediyorsun.
Alt tarafta verdiğim ekran görüntüsünde ise olan biteni görebilirsiniz.
Son zamanlarda yaşadığımız sivil/illegal etkileşiminde oldukça bunaldık ve daraldık.
@Heavenly adlı yetkilinin ise bu konudan haberi var, yaşadığımız bu tür olayları bizzat kendisine anlatmakla beraber rolümüzün izlenmesini de istiyorduk.
Bu yüzden dolayı /b ile Heinz ile iletişime geçmek istedim, herhangi bir rolü duraksatmak veyahut yapmamak gibi şeyler söz konusu değildir.
Bunun kanıtı ise aşağıda verilmiştir;
Aike_Terence karakteri genç bir kardeşimiz, aramıza yeni katılmakla beraber karakterini ve rollerini geliştirmeye açık.
Oluşum lideri olduğumdan dolayı bazı bilgilendirmeleri de /f chat'ten belirttim. Rollerimizi devam ettirdik.
Bu olayın devamında, gece vakitlerinde Heinz_Hoffman karakterini arayışa koyulduk ve "Güvenli Bölge" olan balık tutma noktasından çıkmıyordun.
Seni izlemeye koyulduk ve çıkmanı bekledik, daha sonrasında ise izini kaybettirmeyi başardın. Neler olacağını tahmin etmiş olman gerek.
Tekrar olarak bugün bahsi geçen balık tutma noktasında, karşında düşürdüğün -RK süresi bitti- kişi ile oluşum üyeleri seni yakalamış. Aslına bakarsan aranızda bir pursuit dönmüş ve güvenli bölgeye sığınmışsın,
@Mihawk adlı yetkili ise buna şahit olmuş. Teyit ettirdik, olayı yetkili kişiye de danıştık. Daha sonrasında ise bir genel yetkili ile olay görüşülmüş ve kurallar açık bir şekilde üyelerimize anlatılmış. Kovalamaca esnasında güvenli bölgeye sığınabiliyorsan illegal role de maruz kalabilirsin, bu olağan bir durum. Karakterin düşünce tilt olmana gerek yok, bu bir oyun. Aike'yi de sen düşürdün ve onca kural ihlali yapmana rağmen seninle PM kanalından görüştüm. Şikayet açmaya bile yeltenmedim.
Sivil bir karakter olan Heinz_Hoffman, çete bölgesinde bir çete üyesini "emote vermeden" düşürüyor.
Devamında ise balık tutma noktasından ayrılmıyor, sahur vakitlerinde /q çekip oyuna bir daha girmiyor.
Bir gün sonrasında ise pursuit geçiyor, tekrar olarak balık tutma noktasına sığınıp;
Karşısında duran 6 kişilik bir çetenin üyelerine karşı: "Mermi güzemiydi?" gibi atıflarda bulunarak Fear RP'ye dahil başvurmuyor.
Güvenli bölgede bulunuyorsan ve böyle rol sergiliyorsan İllegal Rol İzni vermen gerekiyor, ölümsüz bir karakter değilsen tabi.
Daha sonrasında ise bir genel yetkili /rapor'a bakarak kuralı anlatıyor ve olağan rol çerçevesinde kişi bu yaptığı hareketler sonunda düşürülüyor.
Olayın örgüsü, "neden bunlar yaşandı?" gibi akıldaki soruların cevapları böyledir.
Keyifli roller ve iyi ramazanlar dilerim.