Konu: Heinz Hoffman - 06/05/2020  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2020 01:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heinz Hoffman @gercekceteci
Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'de bulunan Shaq karakteri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse-RP, Non-RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamı yaklaşık 2-3 saat önce vurduk, adamı kaçıramadık. Daha sonra adamı RK etmeden almaya çalışacaktık, böylelikle onu kaçırıp bir rol döndürecektik. Ardından adamı bulduk ve SS'de görüldüğü gibi; adam kaçmayı başarıyor vurmamıza rağmen.
2 kişi tutuyoruz bir de.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hapis almasını istiyorum, daha sonra da bu konu hakkında uyarılmasını.

#1 - 06.05.2020 03:12
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum Shaq ve Creig'in Heinz'i sıkıca kollarından tutmasına rağmen ve Heinz'in birkaç saat önce pompalı mermisiyle yaralanmasına rağmen kurtulup kaçması powergaming olarak değerlendirilir diye düşünüyorum.

#2 - 06.05.2020 06:00
Savunma bekleniyor @gercekceteci.

#3 - 06.05.2020 13:40
Bu şeyden kaynaklanıyor arkadaşların klavyede daha hızlı yazmasıyla ben orda ellerimi kaçırıp kaçıcaktımki arkadaşlar hızlı yazdı yazmamı geliştirmem gerek  :D

#4 - 06.05.2020 14:03
Birkaç saat önce pompalı olayından şikayet açtım dm olarak sonuçlanırsa zaten rol iptal olucak emin olun bir kaç saat değildi :)

#5 - 06.05.2020 19:08
Chati takip etmeniz gerekiyordu, üzgünüm ama bu sizin sorununuz. PowerGame'den cezalandırılacak.