Konu: 03.05.2020 Dwayne Brigs Sürekli Roleplay Yaralı Rolü  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 05:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Brigs @ @Lessen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2020 4:44/td]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Yaralı rolü ihlalini bulamadım fakat kişi yaralıdan çıktığı gibi yüzerek karşıya gidiyor, ki buda imkansız kendiside gideceğini pmden söylüyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahilden açılmış teknemde balık tutuyordum yanıma başka bir tekne ile yaklaştı beni hatırladığını söyledi kavga rolüne başladık kişiyi yaralıya düşürdüm ve bugdan denize düştü, gelmesini role devam edeceğimi söyledim kişi ise sen bıraktın beni doğduğumda giderim diye reddetti, sürekli roleplay ve yaralı rolü kurallarını ihlal etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.05.2020 19:21
Savunma bekleniyor @Lessen.

#2 - 05.05.2020 14:18
Arkadaş emote verip beni suya bırakmıştı, bende süre dolduğunad gittim, olay bu kadar.

#3 - 07.05.2020 00:09
Arkadaş emote verip beni suya bırakmıştı, bende süre dolduğunad gittim, olay bu kadar.
Görünüşe göre kavga rolünden sonra denize spawnlanmışsın. Bu durumda revive süren bitince tekrar gemiye çıkman gerekirdi çünkü bug sonucu olmuş bir şey. Uyarmış olayım, tekrarını yapmayın.