Konu: [03.05.2020] Varlot Castillo, Birden çok kural ihlali  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2020 01:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Varlot Castillo @Varlot_Castillo
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Dominique_Wesbeter @Lavinia Jack Turner @CrexxC
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:16-)
Alıntı
TRAFİK VE ARAÇ, Non RP Driving

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi yaklaşık Willowfield tarafında yeni eklenen mapten başlayarak durduğumuz bölgeye kadar korna çalarak bizi takip etti, çok büyük bir şey varmış gibi. Durduğumuzda "Annenizle bir şeyler yapabilir miyim?" gibi bir soru sordu, daha sonrasında takibe aldık, bir hırsız polis sunucusu oynarmış gibi Skate Park'a dalıp, oradan stunt yaparak ana yola uçtu ve hiç bir şey yokmuş gibi yoluna devam etti. Daha sonrasın da Skate Park'ın sağ tarafınta ikinci kez görüldü ve desteğe gittik, yamaç ustası gibi roleplay dışı bir motor sürüşü yaparak resmen düz duvarda rahatça motor kullandı. Her şey açık ve net diye düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucudan uzaklaştırılmasından yanayım, yaptığı roller tamamen gerçek dışı. Birinin bu arkadaşımıza sunucunun hırsız polis sunucusu değil, roleplay sunucusu olduğunu hatırlatması gerekiyor. Karar yönetimin.

#1 - 03.05.2020 03:15
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi "NON RP DRİVİNG" ihlalinin kitabını yazdı.

#2 - 03.05.2020 17:16
Bu rol yapılırken ben de oradaydım. Arkadaşın aldığı motor zaten "Off-road" cinsi bir motor (Sanchez) dolayısıyla böyle akrobastik hareketler nasıl Non-rp Driving olabilir?

#3 - 03.05.2020 17:16
Durduk yere polislere bu tarz cümleler kurmanız, doğrultusunda motorunuzu bu şekilde kullanmanız doğru değil. Varlot Castillo cezalandırılacak, tekrarı halinde yasaklanacaksınız.

@cru457 Off-road motoru ile, bina seviyesinde bir yüksekliğe uçamazsınız.