Konu: [1.05.2020 - Josep_Baronev] OOC KİN  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2020 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josep Baronev @respert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Louis Hoffmann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.05.2020 00:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) OOC KIN

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ya, bu arkadaş mı diyim şahıs mı diyim bilemiyorum. Cidden yaptığı çocukluk diye düşünüyorum. Şimdi, tarihlerimizi 28 nisan zamanına çevirelim. Biz bu şahıs ile bi rol gerçekleştirdik ve sonunda kalıcı hasar verdirip rolü bitirdik ancak o, o rolü orada bırakmadı. 28 nisana geldiğimizde ise, Vice News'ten reklam geçip Premier sattığımızı ilan ettik. Adam 32.000$ veririm dedi ve Las Colinas'a çağırdı. Gittik, tepeyi çıktıkk, arıyoruz adamları, birde ne görelim aracın camı çatladı. Çatıda hain bi pusu kurmuşlar. Bizde direk kaçıp gittik. Sonrasında ise konuştuğumuzda ben reklamda sahibin gözükmediğini söyledim. (sonrasında /soru ile sordum ve gözüktüğünü anladım.) adamın bana dediği IC olarak düşmanlığımı bitirmedim dedi. Eyvallah, sorun yok. Başka bi premier'de olabilirdi, çünkü iki kişi reklam atmadık. Sadece ben attım, neyse onu geçiyorum. Bugün (1.05.2020 00:44) tarihlerine gelirsek, Ben ve arkadaşım Louis Hoffmann, Unity Station tarafından geliyorduk, yolumuz Idlewood Gas Station'du ancak Alahambra barına doğru ilerlemişiz biraz, bende geriye doğru gidiyordum bu adam Idlewood Gas Station'dan gelip çarptı. Sorun olmadı ben meta yapmadım, çünkü adamın maskesi vardı hani bi de karşıdaki araç. Bana geldi bağırdı Dikkat etsene amına! falan diye. Bi de arkadaki araçta polisler var. Her neyse. Tutanak falan tutturduk, Polisler güzel bir şekilde işlerini yaparken, /do ile soruyor CCTV kayıtlarına bakıldı rolü yaparken. Olay nasıl oldu diye ? Josep adlı şahıs birden, Kırmızı araç suçlu, Idlewood Gas Station'dan geldiler, Alahambraya sağ yapıp döndüler, sonrasında geri geri gittiler dedi. Benim burda kan beynime sıçradı çünkü yalan söyledi. Hatalı bendim sorun yok ancak /do dan yalan söyledi. İza ettim yine polislere, Sonrasında Bu şahıs 3.Fotoğrafta attığım ss te görüleceği gibi "OOC kinim var zaten bunlara" yazdı ve altında da ama IC ye yansıtmıyorum dedi. (Şimdi diğer SS'lerime bakın lütfen.) Dedik hadi eyvallah, cezayı bağlayın gidelim sorun yok. Bu sefer aracı tamir ettirelim dedik, Tamir ettirdik motoru açacağız, geldi arkadan vurdu, sıkıştırıyor, sonra yine tamir ettirmek için arka sıraya geçtik. Bu seferde IC olarak: /s Arkadaki çık amını astarını sikerim! dedi. Bu sefer dedim, bayağı IC ye yansıtmıyorsun. Sonrasında bu raporu açmak istedim. Umarım hak yerini bulur Saygılar Vice Roleplay Ekibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
Ek açıklamalar(varsa): Şahsın OOC Kin yaptığı bariz belli lütfen böyle insanları boş geçmeyelim çünkü rollerimizden sıkıyorlar. Oynama hevesimiz kalmıyor. Saygılar.

#1 - 01.05.2020 01:50
Tamircide ki olayı anlayamadım fakat OOC kinlerimi IC olaylara yansıtmıyorum bu bir şeyi değiştirmez Kurallara göz attığımda OOC kinle ilgili bir şey göremiyorum belki aramızda OOC bir münakaşa olabilir Fakat bunu kesinlikle IC rollerime yansıtmıyorum IC roller yapmadığım sürece sorun olmayacağını düşündüm Tamirci olayına baktığımda orada düzgünce durup sıramı beklediğim görünmekte aracım yanında belki ona çarpmış olarak gözükebilir bu benim Pingim veya Lagımdan kaynaklanıyor olabilir bunların pek göz önünde bulundurulmayacağını düşünüyorum Bulundurulursada CR den cezama razıyım fakat Pingten veya Lagtan sorun olabilir bende çarpmadı olarak gözükmekte Birde orda küfür ediyorum çünkü adam araçla geri gelip aracımı bilerek çarpıyor ne yapsaydım baksamıydım önden arkadan sıkıştırıp çarpıyorlar Arkamdan çık adamla zaten IC olarak düşmanlığım var OOC olarak kini IC yansıtmıyorum dediğim gibi 8 Yıl kadarıyla Bu SA-MP platformundayım . O Polis çevirmesi olayına gelelim Olayı yanlış şekilde görmüş olabilirim göz yanılması olabilir o anki durumuma psikolojiye bağlı fakat Sen İdlegass da önümdeydin ve Polisi sollayıp Alhambra istikametine döndüğünü gördüm göz yanılmasıda olabilir orda durup birden geri geldin doğruları anlatıyorum orda Doğruyu söyledim OOC olarak kinliyim dedim sonrasında keşke IC rollerime yansıtmadığımı yazdığım yeride alsaydın insanlar zaten kendi hatalarını ört pas edip başkalarının hatalarını ortaya döküyor. Bu çatışma olayında Kanıtlar yetersiz ben kişileri görüyorum ve kişiyi çağırıyorum Las Colinas çağırıyorum ve kişiyi tanıma rolü yapıyorum ve kişiye çekip emotemle birlikte sıkıyorum Tüm olaylar bundan ibaret varsa bir yanlışım hapisimi yemeye razıyım yanlış OOC kinim hala var nefret ediyorum fakat dediğim gibi IC olaylara yansıtmıyorum

#2 - 01.05.2020 02:07
Ya kardeşim, lütfen burda birbirimizi kandırmayalım, Kurallarda OOC Kin  yok yaparım gibisine getiriyorsun. Ordaki kurallar Suncuun Kurallarıdır, SA-MP Platformunda OOC Kin zaten artık altın bi kural hani ekip onu koymamış bile. Tamircide, ping, lag, bug ayağı yapıyorsun yapma. Arkadaki aracı nasıl tanıyorsun ? belki başkasıyız. Polis olayına da, gözüm kamaşmış şey olmuşmuş halüsinasyon görmüşüm falan, lütfen yapma.Las Colinas'ta ki olayı tanıma rolü falan yapıyorsun, kanıtlar yetersiz diyorsun. İkimizde biliyoruz orda ne olduğunu, tepeden çıktık, araca sıkmaya başladınız ,emoteleri vermişsinizdir eyvallah onu zaten göremem mesafe farkı var. Rica ediyorum böyle laflarla kurtarmaya çalışmayalım kendimizi biraz mert olalım. Dikkat et kendine.

Edit: Aramızda OOC bir münakaşa olabilir diyorsun, ben rolümü yapar geçerim ama sen kuyruk acısı çekiyorsun kusura bakma bu böyle, kendine kabul etsen sevinirim rol orda oldu kapandı bitti OOC tarafa çekmeye gerek yok. Örnek vereyim sana, ben sana orda rolümü yaptım kalıcı hasarını aldın, sen de geldin benim aracımı kurşunladın bende orada düşüp kalıcı hasar alabilirdim senden ama düşmedim. yani sonuç: 1 1 daha da uğraştırma iyi geceler, hayırlı sahurlar.
« Son Düzenleme: 01.05.2020 02:10 yusufdrgn »

#3 - 01.05.2020 02:19
Ya kardeşim, lütfen burda birbirimizi kandırmayalım, Kurallarda OOC Kin  yok yaparım gibisine getiriyorsun. Ordaki kurallar Suncuun Kurallarıdır, SA-MP Platformunda OOC Kin zaten artık altın bi kural hani ekip onu koymamış bile. Tamircide, ping, lag, bug ayağı yapıyorsun yapma. Arkadaki aracı nasıl tanıyorsun ? belki başkasıyız. Polis olayına da, gözüm kamaşmış şey olmuşmuş halüsinasyon görmüşüm falan, lütfen yapma.Las Colinas'ta ki olayı tanıma rolü falan yapıyorsun, kanıtlar yetersiz diyorsun. İkimizde biliyoruz orda ne olduğunu, tepeden çıktık, araca sıkmaya başladınız ,emoteleri vermişsinizdir eyvallah onu zaten göremem mesafe farkı var. Rica ediyorum böyle laflarla kurtarmaya çalışmayalım kendimizi biraz mert olalım. Dikkat et kendine.
Kimseyi kandırmaya çalışmıyorum zaten SA-MP platformunda OOC kin altın kural olmuş bir kuraldır Userler açısından bu doğru sana katılıyorum fakat sana karşı yada siz ikilinize karşı ne olursa olsun ooc olarak kinim geçmeyecektir ha IC olarak dostluk sağlanabilir fakat size OOC olarak güvenebileceğim anlamına gelmez ve size Kinim geçmez size o kadar nefret doluyum ki anlatamam bu doğru fakat kimsenin açığını arıyacak kadar düşükte bir insan değilim senin açığını arasaydım şu anda emin ol rahat günde 200 dakikaya yakındır hapis yemiştin fakat sana şikayet açmıyorum gerek duymuyorum yani SA-MP plaftormunda çoğunda bazı buglar ve laglar,pingler mevcuttur o sırada pinler yüksek de olabilir az da olabilir fakat bu sunucuda Ping veya Lag olmayacak anlamına gelmez bende size çarpma durumu söz konusu olarak gözükmemekteydi çarpsaydım zaten IC olarak rollerimi sergilerdim en son sana küfür etme olayında arkamdan ittiriyordun öne doğru ve sana artık çık demesine getirdim çünkü seninle IC olarak kişisel bir hüsümetimiz bulunmakta Aracının ön camında Film yok yada bunu belirtebilirsin aracın aynı model araç nasıl tanıyorsuna falan getirme bu konuyu hiç hatalı olduğumu düşünen adminlerim varsa hapis atabilir sorun değil raazıyım buna sorun olacağını düşünmüyorum ben fakat ben konumda senin bana Laabili konuşma tavırların çözemiyorum müsait zamanda sese gelelim konuşalım olayı çözmeye çalışmayacağım fakat yaptığın sergilediğin davranışlardan kimin çocuk veya olduğu belli zaten tek Çocuklar OOC kin beslemiyor kimseye OOC alanlarda maadem sen buna çocukluk diyorsun seninde burada buna karşılık şikayet açmanda çocukluk daha diyecek söz bulamıyorum fakat sen bana şikayet açarak iyi yaptın sevindirdin bekliyordum zaten ne zaman açıcak diye bugüne kısmetmiş nasipmiş sevgili admin kadrosu hatalıysam gerekli işlem uygulansın benim için konu kilittir böyle bir boş konuya daha yorum yapmayacağım tüm savunmalarım bu şekilde teşşekür ederim

#4 - 03.05.2020 18:28
Kişi ceza alacak.