Ya kardeşim, lütfen burda birbirimizi kandırmayalım, Kurallarda OOC Kin yok yaparım gibisine getiriyorsun. Ordaki kurallar Suncuun Kurallarıdır, SA-MP Platformunda OOC Kin zaten artık altın bi kural hani ekip onu koymamış bile. Tamircide, ping, lag, bug ayağı yapıyorsun yapma. Arkadaki aracı nasıl tanıyorsun ? belki başkasıyız. Polis olayına da, gözüm kamaşmış şey olmuşmuş halüsinasyon görmüşüm falan, lütfen yapma.Las Colinas'ta ki olayı tanıma rolü falan yapıyorsun, kanıtlar yetersiz diyorsun. İkimizde biliyoruz orda ne olduğunu, tepeden çıktık, araca sıkmaya başladınız ,emoteleri vermişsinizdir eyvallah onu zaten göremem mesafe farkı var. Rica ediyorum böyle laflarla kurtarmaya çalışmayalım kendimizi biraz mert olalım. Dikkat et kendine.
Edit: Aramızda OOC bir münakaşa olabilir diyorsun, ben rolümü yapar geçerim ama sen kuyruk acısı çekiyorsun kusura bakma bu böyle, kendine kabul etsen sevinirim rol orda oldu kapandı bitti OOC tarafa çekmeye gerek yok. Örnek vereyim sana, ben sana orda rolümü yaptım kalıcı hasarını aldın, sen de geldin benim aracımı kurşunladın bende orada düşüp kalıcı hasar alabilirdim senden ama düşmedim. yani sonuç: 1 1 daha da uğraştırma iyi geceler, hayırlı sahurlar.